26.02.2008

Søndagstur!!
Søndagen var en herlig dag, vi fikk oss en deilig tur ut i det flotte været. Jentene var storfornøyd, de fikk nemlig lov å ha på gummistøvler og vårjakke. Det var toppen altså, jakker kjøpt på Cubus for kun kr. 50,- gjorde jammen dagen flott den!! På ettermiddagen skulle vi ha gjester så jeg måtte jo lage litt middag. Vi serverte hjemmelaget lasagne og nylaget slat og rundstykker til. Uansett om det er lettvint, så er det litt jobb når man skal lage til mellom 15 og 20. desserten var havreflarn med sjokolade og is!! Ingen kaker denne gangen. Mor må passe litt på formene her gitt!!! Dessert måtte de jo få da...hi hi.

Når gjesten hadde gått klarte jeg snike meg inn i kroken å lage et kort til kortomania på scrapping gitt. Dere kan ikke få se den enda da men....

Så koste jeg meg med en runde i de masse utrolig flotte blogger rundt omkring!! Denne uken skal jeg på scrappetreff på Papertrends på fredag, så jeg skal nå for første gang prøve en planlegging for den kvelden. Vel , har jo prøvd maaaange ganger før!! Ender alltid med at bilen er full uansett!!!

2 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei Aase! Takk for hyggelige kommentarer,du skryter jo så at jeg nesten rødmer:) Men noen perfeksjonist er jeg ikke! Mens jeg diller og daller i huset (og tar bilder til bloggen) kan resten av huset være ganske så rotete.. Jeg skulle ønske jeg var litt mer ryddig faktisk:) Bloggen din er veldig koselig synes jeg,med hverdagsbilder og bilder av barna,det er liksom da man føler at man blir "kjent" med noen synes jeg! Kunne gjerne tenkt meg en tur innom butikken din,det skal jeg tenke på neste gang jeg er på de traktene:) Ha en flott helg! Klem fra silje.

Inger Marie sa...

Heii Aase!!

Så herlige bilder du har tatt av jentene i nye flotte jakker :)
Og så heldige de har vært de som har fått lasange hos deg idag da.
Nydelige kort har du laget under her.Så flink du er så har komt igang med julekortene.

Ha en fin ny uke!!

Go klem