30.05.2008

Nytt pynteskap.......Jammen fikk jeg rasket med meg et lite vakkert skap på lørdag! Vi hadde marked i butikken og jeg har jo selvsagt litt muligheter for gode kjøp på morgen!! Gevinsten for å være på plass tidlig for å ta imot alle utstillerne idag,var dette nydelige gamle skapet!! Litt sprekker her og der,men sjarmen er alikevel tilstedet synes jeg. Nå gjenstår bare å finne en plass å ha det, pluss å fylle det opp med godsaker,men deet skal jeg klare helt fint.


Får bruke helgen til å prøve ut plasser for skapet!! Noe må jo naturligvis flyttes på, for det er jo fullt fra før!! Jeg kunne simpelthen ikke la dette gå fra meg!! Damen solgte skapet for den nette sum av kr.250,- og det er det helt klart verd!!!!!!


Nå når vi går varmere dager i møte venter vi bare på disse nydelige markjordbærene !!!!

4 kommentarer:

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Åhh, det var et nydelig pynteskap... *love* Jeg gleder meg til jordbærsesongen jeg også, og hvem kan vel motstå markjordbær da! :D

Salte sa...

Rålekkert pynteskap! Skal du male det hitt? hehe

aase sa...

Male du, ånei jeg er ikke der gitt!!!! Da angrer jeg bare endag og ikke gidder fjerne malinga igjen. jeg pynter heller med nye hvite blonder og lyst dilldall!!!!

mi@ sa...

Lekkert skal du har skaffet deg! Synes du gjorde et varp der;-)

PS.
sjekk bloggen min, har tagga deg