19.08.2008

Høstkos på trappa!!

Jammen godt å få pyntet litt på trappa!! Det så skikkelig stusselig ut med gule avblomstra stemor og noen tørre andre kvister!! Synes dette ble litt bedre!! Jeg liker jo egentlig høsten og dens vakre farger jeg da!! Gleder meg til stua er nymalt og alt er kommet på plass igjen!! Da skal jeg hamstre stearinlys, blomster, interiørblader og bare kose meg!!


Jentene var ivrig med lekser og beskjeder idag!! Viktoria er faktisk litt lei seg, de lærer ikke noe sier hun. Hun hadde nok ment at hun allerede skulle lært å lese......
17 kommentarer:

Anita sa...

Hei!! Vi har visst unger i samme alder vi! + at jeg har ei til som er mindre da!! Koselig med skolestart!! Og litt rørende! jammen er jeg glad for at jeg har ei til som skal være i bh lenge til;o) Fint med høst på trappa de!
Kos deg!

Trude sa...

Heisann, takk for hilsen på bloggen min. Her har jeg ikke vært før...alltids spennende å oppdage andre blogger. Prøvde å gå inn på bruktbutikkens nettside, men fikk den ikke opp. Sikkert mye spennende der. Likte så godt det "paraply-stativet". Vi høres igjen (",)

Livy sa...

Heisann!
Tenk at hun har begynt på skolen alt Viktoria'n din!! Så fin første skoledag, også så søt når hun synes de lærer for lite;-)

Kjempekoselig det har blitt på trappa di også! Liker høstfarger godt jeg også!

Håper alt er bra med deg ellers, og gleder meg til å se stua ferdig!

Klem-klem

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Hihi, så kjekt med lærevillige skolebarn da, selv om det i hennes øyne går litt tregt - etter bare noen få dager på skolen :)

Så koselig stemning det var på trappa deres, der føler man seg velkommen!

Fatima sa...

Så hyggelig trappa du har fått deg. Her er også snuppa litt skuffet over tempo på læringa. Det er godt de er motiverte. Må jo bare le av det hele.

Kristin sa...

Hei! Takk for hilsen i bloggen! Ja, jeg gleder meg veldig til huset blir ferdig. Etter planen skal vi inn til jul, så det blir bra! Så koselig du har pyntet på trappa di!

Flotte skolejenter har du også! Her begynte mellomste også i første klasse. Spennede tider...

Hilsen Kristin

Ingunn sa...

Så koselig side!!!;)

joanna sa...

Veit du at det same sa sonen min i fjor! Pluss så var det gale at dei ikkje fekk lekser, men gjett kven klagar over at han må gjere lekser no??? ;O)


Koseleg blogg!"

Tove sa...

Hihi, ja man burde da virkelig lære å lese på 3- 4 dager:)

koslig å se "høsttrappa di:)

Og tusen takk for kommentar hos meg, butikken er i Porsgrunn, håper å se deg og jentene dine innom en gang da!

Ha en flott helg

anneskreative sa...

Hei!
Så koselig det ble på trappa di,,,må gjøre noe slikt jeg også....sommerblomstene er gått ut på dato,,,selv om varmen og sola er trofaste gjester.
Syntes det bestandig er så hyggelig og endre inngangspartiet ettersom årstidene kommer og går,,,noe av det som gjør landet vårt spesielt.
Kos deg i helga
Anne

Fru Fjeldhammer sa...

3 dl (en boks) Cottage Cheese
7 egg
½ ts salt
100 g kruskakli
100 g sesamfrø
200 g linfrø
1/2 dl matolje

Linfrøene legges i bløt i 2-3 timer. Avrennes godt i sikt. Skyll gjerne frøene i sikta mens du rører rundt for å "vaske bort" litt av guggen. Eventuelt kan du knuse frøene. Det blir like bra.

Ta egg og CC i en bolle, og mos det mes stavmikser, kjøkkenmaskin el.l.
Bland så alle ingrediensene godt, og hell dem i brødform(er).
Brødet hever bittelitt, men ikke mye.

Må stekes leeeenge. Ca to timer på 190 grader. Kanskje tilogmed lenger, litt avhengig av ovnen din.
Når brødet er ferdigstekt må det legges til avkjøling på rist over natten (hele dagen om du steker det på morgenen).

Her er brødet... lykke til! Jeg synes det er veldig godt!!

klem

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

Så flotte bilder!! - nydelige blomster! - og herlige barnesmil:)

Ha en fortsatt god helg!
Klem Anette

Fru Fjeldhammer sa...

hehe, lier er rett borti høgget det.. jeg bor på andre siden av byen...hehe

hvis du går inn på lavkarbo.no så kan du få masse gode tips og oppskrifter.. det er her jeg har funnet brødoppskriften også, lollypopbrødet heter det.

Lykke til..

Fru Fjeldhammer sa...

Hei igjen..
Jeg er vel ganske amatør nårdet gjelder scrapping, er innom bikuben innimellom og slenger fra meg en haug av "dumme" spm... de ler sikkert av meg når jeg kommer jeg, men pytt sann!!

Vi hadde akkurat flyttet inn i huset vårt og masse pappkartonger stod i kjellern, fulle av dyrbar last, som album, disney samlinga mi, klokker klær you name it... men mai mnd i fjor var jo bare regn, og den snek seg dessverre inn i kjellern!! surest var albumene...

Jeg er innom scrapping.no innimellom, ellers så har jeg ikke så mye peil!!

Men morro er det....(dyrt, men gøy!)

søte drømmer sa...

Hei!
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Så fin blogg du har her, nydelige bilder. Moro med skolebarn ja, mye nytt for oss voksne også som ikke har skolebarn fra før:) På skolen er de med på et prosjekt som heter foreldreskolen, var på møte i går og det var så bra! Lover godt videre. Ha en god dag videre, klem Tone

Miamor sa...

Koslig med kommentar fra deg, aase!
Koppene er ikk emine, men mamma sine...jeg får bare lov å se på de....

er i Trøndelag med jobb og bor hos mamma denne uka! Har bare mobilkamera, så...men man tar det man har og blogger ivei!!

God natt!!

Klaffen sa...

Trappa er som jeg sa på besøk - rørende vakker :-) Du får det til