04.09.2008

Den som venter..........

Kan ikke si annet enn at jeg skal bare være såååååååååååååååååå glad når disse furuskapene er kastet ut og alt er malt i lyse nydelige farger!! Tak,vegger, vinduer og mur skal i løpet av de neste ukene bli hvitt og Lys toscana!! Maler`n har lovet å begynne imorgen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jegblir gal om han ikke kommer!!!
20 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det blir nok fint. Lykke til.
Spennende med noe nytt.
Flotte kort du har laget.
Ha en flott dag :)

ceciliegrut sa...

Å ja.. her er vi også stadig i oppussingsmodus. (jeg ihvertfall). Nå er det loftet, nesten alt er i furu der oppe. Og det blir jo SÅÅ fint. Gleder meg til å se resultatet! Så heldig du er som har en maler til å gjøre det.. her er det meg som maler, og jeg blir fort lei. Taket var et mareritt, det blir så varmt oppe på loftet itillegg ;o) men hvitt skal det bli, om jeg så må svette for det!

Klem

Nunne sa...

Ja, du er heldig, du... jeg har maling, men ingen maler og ikke ork til å male sjøl, og lita tid... ?!
Men jeg syns du har det ordentlig koselig som du har det, hos meg er det grønt på stueveggene. Men jeg ville gjerne hatt det lyst da.
Vi får se hva som skjer. Stresser ikke... nyter livet med barnebarn og strikking og stearinlys på kveldene...
Tror du er helt ny for meg? Koselig blogg og nydelige englejenter du har!

My home is my Castle sa...

Så spennende :)
Gleder meg til å se hvordan alt blir :)

Ha en fin dag

Synnøve sa...

Det blir sikkert fint. Fine kort du har laget.

Bakketun sa...

Så heldig du er som ahr en maler :) Har lyst til å male kjellerstua vår i Lys Toscana jeg, men mangler tid og ork. Hadde den fargen der vi bodde før å jeg synes den er så varm og lun.
Det blir sikkert kjempefint!

by Siv sa...

Lys Toscana hadde jeg i leiligheten vi bodde i tidliger, kjempekoselig farge, varm :)
Å det blir godt å få det lyst og fint, hurra for at du slipper selv.
Og så var det utrolig flotte kort du har lagd. Har scrappet litt selv, men er ikke nærheten av å være så kreativ som deg!!!
*Siv*

Besta sa...

Det blir nok fint.Her i leiligheta er det lys toscana på veggene og skapene er hvite. Spisebordet og stolene er desverre trehvitt. Leter etter hvitt eller så må jeg male det. Det var nydelige kort du har laget. Ha en god kveld.

Mitt hvite hus sa...

hei=) Tusen takk for hyggelig hilssen Så snill due r som tenker på meg og mine ønsker om flere skåler=) Ser du har en flott bruktbutikk, men hvor i verden???

Hadde vært så kjekt hvis du får inn slike... og gitt en lyd:O=)
Lykke til med malearbeidet .. det kommer til å bli så fint!
Klem =)

Mitt hvite hus sa...

God morgen.O=) jeg bor nok i Bergen så det blir nok et stykke:O=) Hehehe!!

Livy sa...

Åååååå så gøy Aase!!!!
Gleder meg supermye til å se resultatet!!!

Ha en fin fredag!
Klem*klem

Lykkehuset sa...

Gleder meg til å se resultatet!!! PS! Finnes mye annet godt uten altfor mange kalorier (Bollene vet du.) Vannmelon er også helt topp! Lørdagskveld her når den serveres:)

Tonje sa...

Sender du malern over hit etterpå eller? Vi har seks meter under taket og skjønner ikke hvordan jeg skal bli kvitt finsk-badstue-følelsen som preger hele huset mitt. Jeg står IKKE på stige seks meter oppi luften og svinger melepensel! Da Maia så bildene av stuen din lurte hun på om det var bilder av stuen vår... du skjønner, vi lider av samme peis omtrent.
Jeg er sikker på at det blir kjempefint når du blir ferdig! Håper du legger ut bilder da også!

Vibeke sa...

Oj oj, litt av et prosjekt. Gleder meg til å se det ferdige resultratet!! :)

Har selv noen furumøbler som vi beiset brune for noen år siden, tenkte å male dem hvite når jeg får tid...he he...maling er i hvertfall kjøpt inn. :)

silje-sin sa...

Hei:) Er bare innom for å si at jeg har gitt deg en award! Ha en flott ny uke! klem fra silje.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Ha ha, du er maleklar forstår jeg, verst med ventingen når en først har bestemt seg for at NÅ skal det skje...
Blir nok lekkert. Gleder meg til å se.
Klem

mali-mo sa...

Åååå, en maler som gjør jobben! Da får du nok nytt hjem på et blunk ;) Her er det jeg som må brette opp armene, men jeg klager ikke for egentlig syns jeg det er moro med forvandlinger. Ha en fin uke!

søte drømmer sa...

Det blir nok lyst og fint med nymalt stue, kan skjønne du venter på maleren! Når vi jenter har bestemt oss for en ting skulle vi ha gjort det i går vettu:) Skal se jeg dukker opp i butikken din en dag:) Er på utkikk etter innmat til en gammel lampe jeg har...God kveld, klem Tone

Klaffen sa...

hei på you! Klart jeg støtter deg i å bytte om stua og spsiestua. Ja... dessverre fører det med seg endel xtra kostnader - men sånn er det når vi damer bare gjør ting :-) Go for it`

Livy sa...

Heisann vennen!
Åssen går det med prosjektet?? Er så spent nå!

Klem*klem