01.09.2008

KjøkkenhyggeKjøkkenet er ofte den plassen man er mest i det daglige!! Jeg hadde lyst å pynte opp litt ekstra på benken. Zaloflaska er det styggeste jeg vet, den ser bare helt ekkel ut stakkars!! Alikevel blir det til at den står på benken, for man gidder jo heller ikke bøye seg ned i skapet hver gang man trenger den....Vel dette ønsket jeg gjøre noe med!! har jo fine pumpeflasker til håndsåpe, så hvorfer ikke til zalo også?? Vel, hos http://www.nitsirkna.no/index.asp har de lekre så flasker til den nette sum av norske kroner 89!! Jeg sikret meg et par av disse her om dagen!! Som dere ser fulgte det litt annet med på kjøpet også!! Den lille figuren synes vår datter at passet sååååå fint her!!

Kurvenmed plass for 6 flasker syne jeg var så søt!! Mulig den får på en gammel bestemorblonde etterhvert!! He he, flaskene med fun light får dere ikke se, det ble ikke sååå vakkert egentlig!! Var flasker som flyter utover benken som var tenkt oppi kurven da!!

7 kommentarer:

Marianne sa...

Så lurt det var, jeg har en pen emaljebolle til oppvasktablettene. Mye finere enn den grelle esken som jo gjerne blir stående på benken : )
Ha en fin uke!
Hilsen Marianne

sa...

Hei, fine ting du har kjøpt! Må inn å se på den nettbutikken, der har eg nemlig aldri vært før ;) Fin uke til deg, hilsen meg

sa...

Var innom godslageret....såååå mye flott! :) Gleder meg til lønning, må handle noe der! He he ;)

by Siv sa...

Oi kjempelurt!!! Er på utkikk etter en altenativ Zalo oppbevaring, så dette var et bra tips om nettside
Ha en flott dag
*Siv*

Fatima sa...

Der er endelig siden din oppe igjen. For en lekker spisestue du har. Og iden med zalofalsken var super. Så nå er jeg inspirert av Åse.

Tonje sa...

Åååå den flaskeholderen var utrolig fin. Jeg har ønsket meg en sånn helt siden jeg så en hos noen vi besøkte i sommer som bar ut pilsen i den. Smart med pumpeflaske til zaloen, jeg hadde det en gang jeg også, aner ikke hvorfor jeg sluttet med det... Den lysestake-lampen over bordet ditt var vanvittig stilig!!

Tiril sa...

Hei Åse.
Jeg har ingen nettbutikk, Riviera Maison skal ifølge levrandør ikke selges på nett.
Jeg har butikk i Sandnes, vet ikke hvor du bor, kan defor ikke si om der er forhandlere der.