18.11.2008

Transfer........


I dag kjøpte jeg dette nydelige strykemerke som skal bli motivet på en vaske/oppheng som jeg skal ha klyper i!! Lei den gamle slitte posen de ligger i!! Så gjenstår det bare å sy den da............Håper inspirasjonen kommer over meg i helgen!!

Den har jeg kjøpt hos http://www.nitsirkna.no/index.asp, bildet er hentet derfra!

10 kommentarer:

Klaffen sa...

Klart inspirasjonen kommer - det vet vi alle! Bare så koselig å sitte å lage sånt, og ni kose seg med barn & hobby! I kveld kommer det zink til deg, og jeg har mer på lager! Klem fra naboen. Ps! Gleder meg veeldig til i morgen

Nikoline sa...

Så flotte stemningsbilder det var her hjå deg... og ser du har fuglebur-lykta du også :0)
Ein super arbeidsplass du har fått,så no er det berre å "gomla" Pringlechips til den store gullmedalje.. hi,hi..du får dela ut for å få tomgods kanskje?
Ha ein fin kveld og lukka til med syinga!Merket var flott!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så flott blogg du har!! Mange flotte og inspirerende bilder:)

Jeg linker:)
Klem Anette

Prinsesse Elin sa...

Takk for kommentaren på bloggen. Det er kjempehyggelig å høre. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Kjersti sa...

Hei Aase! Jo takk det samme, messa gikk bra, og det var veldig gøy med så mange besøkende.
Var på messa igjen i helgen. Kunst og håndverksmesse, så jeg hadde med meg mest av egenproduserte ting. Solgte masse småting, og det var helt greit :o) Det blir 3 markedshelger til nå frem til jul (+en som jeg "bare" skal levee til) Så det er nok å gjøre. Jeg tror forresten jeg må ta meg en tur inn på siden du bestillte transfer'en... Den var jo sååå søt!
Snakkes :o)

Unknown sa...

Kjempeflotte desse strykemerka:0)
Så flotte stemningsbilder i innlegget under, og ingenting er vel betre enn gåver som ungane har laga sjølv... Bildet var utruleg flott!!

Lykkehuset sa...

Nydelig bilde! Det blir lekkert! Kjempe kost bilde fra peisen din også:-) Ha en fin dag, og kos deg med spraymalingen.Beth

Lykkehuset sa...

Hei igejn Aase! Tenk at jeg ikke har fått med meg at du driver bruktbutikk... Ennå så mange ganger jeg har vært innom siden din... Så gøy at vekten min er litt spesiell:-) Hva tror du den kan være verdt da? Må ikke svare da... Bare hvis du vil.-) Fortsatt fin dag!

Lykkehuset sa...

Tusen takk for svar, Aase! Ja, da vaar det virkelig et varp da;-) Ha en fin kveld! Klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Så smart! Har alltid hatt lyst til å prøve det med strykemerker, men har ikke helt hatt det for meg HVOR jeg ville bruke det... :-)