19.12.2008

AWARD til meg juhu!!!!!!


Juhu dere, jeg har fått AWARD fra 3 fantastiske damer!!! Jeg takker dere alle, nye og gamle for fantastisk flott bloggvennskapog vennskap utenom!!!!Dere er bare supre damer!!!!

http://charmerendegjenbruk.blogspot.com/
http://monaslykkebo.blogspot.com/
http://heget.blogspot.com/

Dette er hva som sies med denne hilsen:Denne bloggen investerer i og tror på nærhet. Nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og hensikten er å finne, og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndet til disse utmerkelsene er kuttet, vil enda flere vennskap forplante seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til 8 bloggere - som igjen må velge nye 8 blogger - inkluder denne teksten på utmerkelsen deres. TUSEN TAKK for at DU er DEG.......
Denne utmerkelsen sender jeg videre til : Ja her fikk jeg litt av en utfordring da, siden jeg er sååååååå treg med svar!! Alle de jeg fast er innom har jo en fantastisk flott blogg og dermed har de allerede mottatt denne award!!

Jeg vil derfor gi denne award til alle dere søte som er innom min blogg,enten jeg kjenner deg eller ikke!!!! Nå er det jul og man skal glede å dele med alle!!!!

7 kommentarer:

Julies sa...

Gratulerer til deg !
Du, jeg har et spørsmål til deg... Har sett ei gammel lampe...Sikkert 50 år gammel - besteforeldrene mine hadde ei sånn og den sto til pynt i " alle år ".
Den er på en måte " tredimensjonal " og pæra sitter bak lampa. Foran sitter det en gutt på en stubbe og bak gutten mener jeg det er en " skjerm " med landskapsmaleri... Og bak den skjermen er altså pæra..
Høres skikkelig fæl ut, men den er kjempefin og sånn vil jeg ha ! Du har ikke tilfeldigvis noe sånt hos deg ?

Klaffen sa...

Gratulerer til deg min venn! Klart du har fortjent den, og masse andre awader for enestående innsats som hjelpende hånd for meg! For dere som leser dette vil jeg beskrive Aase; Omsorgsfull, omtenksom, kjærlig, snill og meget plikt oppfyllende. Alltid tilstede for ungene, og gir av seg selv 100 % 24/7! verdens beste venn og nabo! Stor juleklem

Julies sa...

Takk skal du ha.
Kjempefint at du vil prøve å holde litt utkikk !
kos deg !

HegeT sa...

Ønsker deg og dine en riktig koselig julefeiring, og et nyttår som fylles med latter, glede og gode opplevelser.

Stor juleklem fra
HegeT

Nikoline sa...

Vil ynskja deg ei god og fredfull julehøgtid og takkar for mange koselege stunder her hjå deg i året som har gått!
GOD JUL!

Livy sa...

Vel fortjent vennen!!

Ønsker deg og dine en riktig God Jul!

Klem fra Livy

Millas hem sa...

Vill tacka för din hälsning och önska en god fortsättning!
Kram Camilla