01.12.2008

Bærums verk...en fryd


Ja, jeg kan bare anbefale dere en tur til vakre Bærums verk. Jentene og jeg hadde en nydelig dag der på søndag! Vi koste oss med Mickey mousepannekaker og en annen herlighet til mor!! Pannekkaehuset er vel verd et besøk for lunsj altså!! Ca 7minutter etter åpnig var alle bord opptatt, jammen flaks at vi fikk bestille først!! For mange av de som kom etter oss tok det nok noe tid!!
Shoppingen endte med mange poser med godsaker fra de nydelige små butikkene som er der!! Sjokolade, krydder, fuglehus, dvs en låve og litt tøy til jentene ble med hjem!! når jeg havnet innom lappe huset ble det maaaange meter med bånd til jul gitt!!
Jenten kjørte hest og kjerre og jeg koste meg med kameraet mitt!!

En deilig dag som snart gjentas for aasemannen hadde visst lyst å være med!!!Har ikke noe imot det nei!!

6 kommentarer:

Anne sa...

Hei:) Første gangen jeg er innom blogen din! Koselig blog med mange fine innlegg:) Kommer innom igjen jeg;) Ser ut som dere hadde det koselig på bærums verk:)

Lena sa...

Så ut som om dere koste dere veldig! Husker jeg engang var på såpelagekurs der, og syntes det bare var sååå koselig!

Lula sa...

Det hørtes kos ut!! Vi var der ifjor og jeg hadde helt glemt hvor stemningsfult det er der...tror jeg må ta meg en tur en søndag;)Takk for at du minnet meg på det!

Klaffen sa...

Mmmm jaha ja... der var dere :) Mens jeg var hjemme og vasket hus så koste naboen seg hemningløst i nabokommunen.Fyj og føy, men inviter meg med neste gang så er det greit. Tjhi hi....!Skal nok innom der før jul ja, blitt en tradisjon her for oss. Og ikke minst Hadeland glassverk! See u! Klem

Julies sa...

Høres ut som dere hadde en fin dag !
Godslageret, ja... Jeg kommer innom en dag jeg er på de trakter - sikkert før jul, engang. Og ja... jeg skal gi meg til kjenne . Åpent hver dag ?

Stina sa...

Vad mysigt.:-)