31.01.2009

Fotoaward!!

Ikke mindre enn ihvertfall 3 jenter har vært så utrolige å gitt meg denne flotte awarden!! Nå har jeg endelig tid å sette meg ned ved den PC som jeg hadde mer enn 6 mapper med bilder på!!

Utfordingen er nemlig at man skal legge ut bilde 6 i mappe nr. 6 å skrive litt til dette bilde!!
Bildet er fra et vakkert juleselskap hos svigers i julen!! Vi var hele familien samlet, søsken og besteforeldre!! Det er superkoselig!! Uansett hvor mange det er å få oppmerksomhet fra så velger Viktoria ut pappan sin hun!! Hun bare elsker tiden med pappa!! Det er jo slik at i hverdagen så blir tiden ofte brukt til arbeid for han!! Nå om dagen er han heldigvis mer hjemme enn han har vært på mange år!! Kvalitetstid i familien heter det vel!!!

Jeg anbefaler dere et besøk til de tre herlige jentene som har gitt meg denne awarden!!

Sigrun
Livy
Snuppeline

Takker også for alle superfine kommentarer fra dere!! Det er kjempegøy å blogge, og det er jo DERES skyld jenter!! Dere er fantastiske.

Gleder meg også masse masse til bloggtreff i Sandvika på fredag!! Mer om det finner dere i linken min hos Monaslykkebo!!

Jeg har litt nyheter i kleskapet også å vise fram , men det får bli en annen dag!!

Når jeg nå skal sende denne videre blir det til de som besøker meg, som ikke har fått denne før, jeg finner nemlig ingen som ikke har den!!Ta den med dere alle sammen!!

6 kommentarer:

Livy sa...

Heisann!
Vi må ta en tur til Strømstad en gang, da tenker jeg vi får svidd av noen lapper *he-he*

Håper dere har hatt en fin dag i dag!

Stor klem fra Livy

Klaffen sa...

Hei på deg naboen. Så skjønt bilde! Skjønner godt at både W & N ønsker å være sammen med pappa - du har en skjønn snill mann og en flott pappa! En av de få jeg kjenner som virkelig KAN prioritere og som velger barna når han kan ;) Her har vi pakket, rydda og vaska i 14 timer, og jeg er helt utslitt. I dag skal vi bake boller og lage kakao og ikke gjøre noen ting! klem og hils

Unknown sa...

Hei AAse
Såå hyggelige bilde...
koselig at du reklamerer for boken vår på bloggen.
Du må ha en god uke.
Klem...Ellen

Marianne sa...

Gratulere med award! Så trivelig blogg du har : )
Klems fra Marianne

Nikoline sa...

Koseleg bilde,og koseleg med små pappajenter også synes eg.Me har ei her i huset også,no er ho 27 og likevel skikkeleg pappajente framleis... så det endrar seg ikkje om dei vert vaksne heller..
Ha ein flott vekestart!

Unknown sa...

Gratulerer med utmerkinga:0)
Koseleg bilde...
Klem