26.02.2009

Tips til barnerom??

En kjær venninne har pusset opp et jenterom med rålekker tapet!! Hun ønsker tips til oppheng for alle englevinger, tryllestaver og alt som små søte og tøffe jenter har behov for!!

Det som er saken er at hun ønsker ikke ødelegge den lekre tapeten med 45566677 tusen spikerhull!! Har DU et godt forslag til oppheng som ikke krever mange hull og blir stygt??

Jeg ser liksom for meg en lang hylle/planke malt i en passende farge,med f.eks kroker under jeg da!!! Her vil vi veldig gjerne ha tips altså!!
Bildet er lånt fra
Miss Muffet

5 kommentarer:

Klaffen sa...

Tja.. hva med kroker som festet med små ører i hver sin list i taket? Det synes knapt, og man kan bruke fiskesene å henge ned fra! Vet det brukes når man lager scener i interiørbladet f.eks!? Lette ting henges med ( hmmm hva heter det ) "tyggis" liksom... og de setter IKKE merker om man kjøper skikkelige saker i bokhandel etc. klem

Guttemamma sa...

dårlig på jenterom...:-)

My home is my Castle sa...

Hva med å henge alt på en nydelig hylle :)

Klem,kari

Livy sa...

Heisann!
Ei fin hylle med knagger under er kjempefint synes jeg:-)

Jeg har forresten kjøpt en knaggrekke på Ikea til å henge over døren til vårt soverom og badet, den heter Grundtal. Eneste ulempen med den er at den henger så langt opp at små barn ikke rekker den uten å stå på noe eller få hjelp av en voksen.

Ønsker deg en fin helg Aase:-)
Stor klem

Klaffen sa...

Ville bare kommentere innlegget til "guttemamma" det var så GØY liksom... Hun er god da:) Skal på Ikea i dag, så kan ha det i bakhodet jeg :) klem