11.05.2009

Interiør ute.....

Hageinteriør er spennende og i år skal denne komme bedre til sin rett. Den skal flyttes noen meter og pyntes med blomster!! Den er jo helt skjønn, og jeg skjønte vel ikke det før aasemannen skulle kjøre den til skraphandleren!! Den har jo vært her på gården i alle år og det var vel akkurat her den stoppet opp da!! Og her blir den!! Ny bilder kommer litt lengre utpå sommeren!!når det er blomster og helt grønt og vakkert rundt den.


Det store spørsmålet nå er denne store Sibirske lerken som tar hele plenen vår, lager utrolig masse bøss og kongler, og den har digre røtter som snart presser huset. Skal den bli borte, altså kappes ned......eller skal den få leve????????????????????? I høst og vinter var jeg helt sikker på at den skulle bort, men nå er den grønn og jentene klatrer i den og jeg er VELDIG usikker da..... vel jeg må snart bestemme meg for det skal planeres og ordnes her!!
Ønsker dere alle søte bloggere en fantastisk flott uke!!


10 kommentarer:

Brocante sa...

Takk for hyggelig prat på markedsdagen! Det ble to stoler hos en av selgerene utenform, kaffe og vaffel i toget foruten lokket hos deg.

LIVS LYST sa...

Å... vakre bilder!!

Hilsen L-jo som digger landet!!!!!!

:O)

Jossa sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min:)
Det var på tide at vi endelig fikk hilst på hverandre in real life....og det må selvsagt gjentas:)

Jeg stemmer for at du kvitter deg med lerken din....vi fjernet et likt tre da vi overtok huset, og har ikke angret en dag siden!!! Lykke til med valget:0)

Klem Jossa

Tomines hjem sa...

Hei aase... og tuusen takk for en veldig koselig hilsen... Fru C er en veldig søt og god person, så jeg er heldig synes jeg.. i disse dager er det mye som faller på plass... Endelig er drømmehuset igang.. og det blir moro å se hva som skjer.. bloggtreff høres veldig bra ut.. og gjett om jeg skal svinge innom deg veldig snart.. jeg bor ikke langt unna... ha en deilig uke.. og selvsagt kan du legge meg til... stor klem.. Tomine

Tomines hjem sa...

haha.. will do.. jeg skal sjekke ut siden din mer imorgen.. så jeg finner frem.. til riktig dato.. sov godt.. og vi blogges!!!

Lene - nabon sa...

Trodde ineriør som stod ute heter eksterør jeg??? hehe, men hva vet vel jeg, ikke så bevandra i den verdenen som deg! --Ha en fin uke fortsatt, og bunader og skorter og knapper og sko og alt ordner seg nok skal du se!

-Og så må dere ikke ta ned treet, da blir det nakent nede hos dere! Elsker gamle trær!

H elle K sa...

Hei, så herlig, trorkansje jeg hadde ofret lerken, siden den står så nærme huset, lykke til.Nyt disse herlige mai dagene. Kristin

Guttemamma sa...

Herlige utebilder!! En flott 17.mai til dere og!! Klem fra Anette

Sivs hus sa...

Hei, God 17. mai fra siv

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Så hyggelig...håper jeg får se jentene dine (på bilde) senere i bunad kanskje på bloggen?.... De er sikkert kjempefine. Ha en fin dag i morgen og i kveld heier jeg på Norge. Klem Hanna