22.06.2009

70 år...hurra for svigermor....

Denne helgen var det svigermor som sto i fokus her. Hun fyller 70år den 9. juli og hun skulle ikke holde selskap siden de har bedt med oss, og min svigerinne med familie til Tyrkia i høstferien. Vi gleder oss enormt til en hel uke sammen alle sammen.
Vi synes likevel hun skulle feires så vi inviterte alle hennes søsken med familie fra Danmark og alle venner her til stor fest her hos oss. Vi ble 31 stk på lørdag og 18 stk på søndag, så litt ble det jo og ordne med! Maten bestillte vi hos bekjente på Briani selskapsmat i Drammen. Nydelig pyntet spekemat anretning i butter og trau, det gjør det hele litt spesiellt. Siden vi bor på gård passet det ekstra godt inn.
Bygda vår er jo kjent for sine mange jordbærgårder, så desserten den var ikke diskuterbar. Jordbær med vaniljeis og kransekake!!
Kaffe og kaker hører med til selskap, og den store langpanne med marsipankake jeg bakte, ble nesten borte gitt!! Ostekake, dajmiskake, brownies, waleskringle, og masse godt har vi kost oss med!
Viktoria malte et lerrett istedefor kort, bilde er fra en skogstur med hele familien i høst!
Helgen var meget vellykket og på bilde i bilen ser man hvor overrasket hun ble når 30 stykker tok henne imot på gårdsplassen. Tårene trillet og hun var sjokkert og superglad!!
Bilder fra selve festen er det lite av, men dere får se borddekking og kakene!

Håper kakene smakte, ha en fin kveld!

7 kommentarer:

Camillas Romantiske hjem sa...

Håper dere hadde en flott dag! Bordet var nydelig dekket, og maten så jo fristende nok ut:-)Takk for koselig innlegg på bloggen min. har stadig salg, så du får følge med:-)

Klem Camilla

Tomines hjem sa...

oj oj oj... her snakker vi fest!!! Fantastisk... Mulig jeg og Fru C avlegger en visitt neste mandag..
Ha en flott uke.. klem

home 4us sa...

Fantastisk flott bord og maten fistet:)
Tipper svigermor satte pris på det:)

ingjerd sa...

Misunner deg størrelsen på stua di. Må jo si at dekke bord kan du! Ha en fantastisk sommer med masse kreative hendelser(ikke at det skulle by på store problemer altså) Klem fra meg oppi bakken.

Dreamgirl sa...

For en deilig fest - og for en fantastisk svigerdatter!
Så kjempekoselig at dere gjorde sånn ære på 70års jubilanten. Det var ikke lite jobb som var lagt ned i forberedelsere her nei. Alt så flott ut; dekorasjoner, mat og kaker. Jeg er sikker på at alle koste seg!

Håper du får slappe av og hvile ut denne uken!
Kos deg<3

Nikoline sa...

Herlighet! Håpar svigermor er klar over kva fantastisk svigerdatter ho har!! Snakk om "å hoppa i det"! Ikkje rart ho vart rørt til tårer.. og eit fantastisk bord du har dekka,og maten... ja,der talar jo også bilda for seg...
Må sei eg er stor-imponert over deg!
Ha ein flott St.Hans-kveld:0)

Kate`s Corner sa...

prøver igjen! Flott blogg, Aase :)