14.06.2009

Deilige søndag...

Denne deilige solskinns søndag skal vi altså tilbringe på en fotballarena med ikke mindre enn ca 20 baner????Hjelpes meg, det blir liv tenker jeg. For oss som er nye i dette gamet blir det jo litt spennnede!! Da er vi klare med solkrem, drikke, og ikke minst lomma full av penger. Synes jeg hører det allerede, brus, is, vaffel, godteri, sjokolade, is vaffel, godteri, brus, sjokolade og gud vet hva!! Vel vel, det går nok bra!!
Ønsker dere alle en nydelig dag uansett vær!!

10 kommentarer:

Brocante sa...

En prøvelse for mamma - men sikkert gøy for fotballspillerene! Det har vært noen slike søndager for meg også ja..... En kan ikke godt ta med seg et blad eller strikketøy heller!

Vibeke sa...

Ha en fin dag! Var selv på fotballcup forrige helg. ;)

Anonym sa...

Ja, en koselig søndag :) Mimrer til da Camilla var på cup og et bilde jeg har hvor gutta løp etter ballen og de to jentene sto og ordna flettene sine *fnis*
Kos dere!!

Livy sa...

Ha en kjempefin søndag Aase! Kos dere MASSE!

Klem fra Livy

Guttemamma sa...

Elsker slike cuper jeg,så lenge det ikke regner!! Kos dere:-)

Klaffen sa...

Dette gikk over all forventning. Var jo der selv, først som mamma og heide så jeg har fått sår hals. Deretter som dugnads mamma, og har stekt vafler, servert pølser og tørket spy... herlig altså!! Snuppa vant alle sine kamper så dagen er vellyket som bare FY:) klem

Villa von Krogh sa...

Hei Aase. Visst er kakkelovner vakre. Så nydelige roser du har som header på bloggen din. Mine favorittroser. Ha en fin kveld da.
Klem fra meg

Unknown sa...

Barna her er blitt voksene så nå kan jeg gjøre det jeg her lyst til i helgen. Din tur kommer også...kos deg med barna mens de ennå er små.
Klem...Ellen

Julies sa...

Sånn er livet ! Kjenner att det der ja. Litt todelt opplevelse fordi det er artig å se på hvordan de utfolder seg, men så er det alt det andre man gjerne vil gjøre på en sændag da... Men tida går fort, den - og etter en 2-300 søndager kan du plutselig gjøre andre ting i helgene !
Fint igrunn ! :-))

Kos deg !

Kreative drømmer.. sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Cup er gøy, og slitsomt..hehe.. Så innlegget om døra som var gjort om, kjempekreativt og flott:) Den ideen skal jeg ta med meg videre!