25.07.2009

Ting tar tid......

At ting tar tid det vet vi jo, men disse lekre teppene som alle lager for tiden, det tar veldig laaaang tid!! Jeg har såklart kastet meg på den bølgen jeg og!! Bombe, neida... Bestemorruter er fint, men jeg er jo en litt utålmodig og i tillegg allergisk mot å feste tråder så rutene er og blir ensfarget!! Jeg har begynt med noe garn jeg har, og nå sliter jeg jo med å finne mer selvsagt. Ikke vet jeg om det rosa skal være med i dette teppet, og den som er brun ser sort ut på bilde her. Jeg skal ha flere jordfarger her, bare jeg finner garnet!! Tenkte det var kjekt med et lite håndarbeid på flyet jeg!! Enkelt og lettvint, må ikke tenke liksom....kjekt med to masete barn ved sin side!!


Igår hadde vi en skikkelig koselig lunsj på terrassen jeg og mine to vakre snupper!! Først baguetter, så en liten feriekake! Det hjalp jo veldig med nytt blad og en kopp caffe latte også!! Barna sitter jo ikke så lenge ved bordet så jeg koste meg litt alene også! Må si jeg ønsker meg en lekker kaffemaskin i cremfarget altså!! Imens får posene til Nescafe duge!!

Jeg har vært superheldig å fått en award igjen jeg!! Lucky me!! Har jeg fortjent alle disse da?? Tusen takk for awarden Rådyrveien. Du får den så helt klart i retur. I tillegg skal den gis videre til 11 andre, pga litt travelhet her idag, og vansker med å plukk ut de 11, går den til alle dere superherlige damer som besøker meg i bloggen min!! Takker dere alle for de utrolige koselige og varmende kommentarer dere legger igjen hos meg!! Dere er nydelige!! Har fått en award til, men den følger litt mere jobb med, så den kommer senere Ann-Katrin, men tusen takk so long!!

10 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

God morgen Aase.
Kjekt med awarder da!
Ja da er vi enige om stilen på soverommet. :) Skal si til Fredrik at Aase og jeg har kommet frem til....
:)
Du får ha en kjempefin ferie og kose deg masse!
Klem fra meg

Jossa sa...

Ha en strålende ferietur til Tyrkia;-)
Håper været viser seg fra en bedre side der nede enn her hjemme.....
Etter 3 ukers Norgesferie, bestilles det i disse en tur sørover i oktober.......

Håper på flere
scrappekvelder utover høsten;-)

Klem Jossa.....

Hege - BOLIGglede sa...

Ja da er det bare å stå på! Jeg har funnet ut at neste teppe jeg skal hekle blir med pinne nr 7 og et tykkere garn.. Da går det fort da! Åssen pinnestr. bruker du? Nå bruker jeg nr 4.
Moro uansett da, men er litt utålmodig jeg og. Ting skal helst gå fort.
Ha en fin helg (i regneværet..);)

Evelyn sa...

God ferie tur, håpe du får en fin ferie:)
Ja håndarbeid er kjekt å ha.. har alltid beundret disse som kan hekle og strikke jeg.. der har jeg ti tommeltotter hihi..

Kos deg :)

Frk. T sa...

Hei Aase!: ) Nå er du vel kanskje på vei til Tyrkia?! Er bare innom for å ønske deg en god tur, nyt ferien!: )

Gratulerer med awarden, og ja, den har du så absolutt fortjent!

God klem til deg

Kjersti sa...

Hei Aase! Grattis med awarder. Kult;o) Lekkert med ennsfargede bestemorruter! Synes du skal blande brunt, rosa og beige i teppet ditt. Nydelige farger sammen :o)
Lykke til med teppet, og god ferietur til Tyrkia! PS send litt solskinn til Norge... Klem fra Kjersti

Monica sa...

gratulerer så masse med award, selvfølgelig fortjener du hver eneste award:) Så utrolig kejkt å høre at klokken er spesiell og at du ikke har sett lignende før:) Liker når det er noe særegent og spesielt over tingene jeg har jeg hihi Ønsker deg en nydelig ferie, det høres herlig ut å reise til sol og varme:) stor klem fra Monica

AG sa...

Gratulerer med award:) Ser ut til å bli et bra teppe, vurderer sterkt å kaste meg på bølgen jeg også. Jeg synes sånne tepper er så fine!
Ha en fin søndagskveld!
Klem AG

ingjerd sa...

Tok en liten smart en for et par år siden.... resultatet ble et sengeteppe i fjor sommer. Det er jo ikke det at jeg ikke kan, men med tre unger og full jobb er det jo snakk om å prioritere. Og så var det alle de andre tingene jeg heller ville lage da. Neida hu svigermor stilte opp og heklet alle lappene, så tok jeg jobben med å montere de sammen.

AB sa...

Så flink du er Aase, det teppet blir kjempe koselig.
gratulere med enda en award :)

håper dere får en kjempe fin ferie!!