06.07.2009

Vollywood.....Himmelblaa

I helgen tilsa ikke været at vi kunne arbeide ute i hagen så min kjære mann ble heller med på en liten runde i interiørverden. Først tok vi turen til Vollen i Asker, det er et nydelig sted å besøke selv om været ikke var topp. Alle butikkene er åpne og miljøet der er helt fantastisk. Vi vandrer mellom butikker med de lekreste navn, "Herligheten" er en av de. Min favorittbutikk er jo som dere sikkert skjønner http://www.vollywood.no/ Butikken oser av romantikk og glede, blonder, lekre servicer, te, såper, og gamle flotte gjenstander lyser ,mot deg!! Jeg fikk med både noen asjetter og servietter til Green Gate servicet og en duft til å spraye i rommet el klesskap f.eks.
Bokstaven V skal pryde kommoden i gangen sammen med litt annet småtteri. N må jeg male selv!! Barna synes det er stas at deres bokstaver skal stå framme!! Kurvene var bare så skjønne, hva jeg skal med de, det vet jeg nok ikke!!

Vi spiste lunsj på en koselig kafe der også, ferske bakervarer og deilig kaffe!!

Videre gikk turen mot Holmen, å du kan si jeg jublet når jeg så skiltet til Konglungen og butikken/cafeen http://himmel-blaa.no/ . Den hadde jeg aldri besøkt, men lest om hos Anine i bloggen Glede og søtsaker. http://aninevonkrogh.blogspot.com/ En vakker gammel låve innredet som cafe og interiørbutikk. Gjett om jeg koste meg. Massen lekkert hadde de, servicen var på topp og det som fikk bli med hjem på søndag var litt service til Viktorias lille cafe. Hun skal nemlig åpne oppe på rommet sitt!! Jeg siklet lenge på disse lekre Clogs, men jeg klarte å la de stå!! Helt til idag tidlig, da satt jeg kursen igjen mot Vettre og nå er de mine!! De er helt utrolig nydelig å gå i!! Siden jentene var med, måtte jeg lokke med lunsj og is, så jammen ble vi der et par timer!! Nå er jeg bare såååå fornøyd!!

Idag har jeg også sydd ferdig en buksedress til Nikoline, men hun ønsket ingen fotografering ikveld gitt!! Jeg ble faktisk fornøyd med resultatet også!!

Beklager men linken funker ikke idag tydeligvis

Bildene under her er fra Himmelblaa på Vettre!! Vel verd et besøk!!
Takk til Cathrine for nydelig service og koselig samtale!! Jeg er snart tilbake!!
Bildene er hentet fra deres sider


Jeg takker dere alle for deres hyggelige besøk her hos meg. Dere gjør virkelig at det er gøy å blogge. Jeg kjenner at når varmen er over 30 og solen steker så er det mindre tid til bloggen, men snart er det jo høst og vi er i full sving igjen!!

Nyt sommeren jenter!!

10 kommentarer:

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg elsker Vollywood!!!! Preben og jeg var på Himmelblaa for to uker siden, i dag har vi bare gjort klart for gjester!

Klem til deg Aase

Catrine sa...

Åh, takk for tipset. Dit må vi jo bare dra en tur i sommer.
Og de clogsene var rålekre!
Fortsatt god sommer!

Livy sa...

Hei min kjære venn!!
Kan se deg for meg der du koser deg blandt alt det vakkre!!! Høres ut som fantastiske butikker!

Ønsker deg en kjempefin uke videre! Klem fra livy

Dreamgirl sa...

For en koselig dag!
Jeg liker Vollywood kjempegodt. Den eies av en skolevenninne av meg, Marianne. Det oppdaget jeg plutselig da jeg for første gang stakk innom på 40 års dagen min. Vi hadde ikke sett hverandre på 22 år! Jeg er imponert over den lekre butikken hennes.
Himmelblå har jeg aldri vært på, men takk for godt tips. Jeg må absolut komme meg dit;)

Nyt Calouene. Jeg kjøpte mine sorte (helt like) i fjor og elsker dem. De er så gode! Ønsket meg hvite i år, men i motsetning til deg så klarte jeg å stå imot;)

Håper du nyter sommeren og ferien. Jeg bare later meg her i Spania uten å gjøre noen ting fornuftig. Selv bloggingen går ganske tregt... Men NYTE - det gjør jeg:)

Stor klem

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg
Høres ut som en fin tur. Jeg digger Vollywood. Har bare vært der en gang men vil gjerne tilbake. Får se når det nærmer seg skolestart om det ikke blir en oslo tur på denne dama :O) Ha en nydelig dag. klem fra Elin :O)

Sigrun sa...

Så herlig med shopping! God på det du ;O)
må nok kjøre en tur en dag jeg og! Så utrolig mye lekkert å få kjøpt! Ser du har kjøpt mer Greengate...ikke missunnelig jeg!
KLem

Photo-Me-Life sa...

Heia:) Jeg måtte innom for å si sorry om du evt tok deg nær av min lille dagens spøk:) Ikke meningen å såre noen eller gjøre narr av noen OM du skulle tenke så. Det var bare at jeg tenkte de fleste må vel lure at jeg som har ALT hvitt kjøper meg en svart skinnsofa...rakk å komme 2 kommentarer før jeg avslørte det hele.

Frk. T sa...

Hei Aase!: )

Høres ut som en super shoppingdag, akkurat slik vi liker det! Jeg har aldri vært på Vollen, ikke Himmelblaa heller, så skjønner at jeg har gått glipp av noe! Nei, må nok ta meg en tur veldig snart.. : )

Ønsker deg en fin kveld,

Klem

Brocante sa...

Her har jeg da kjørt forbi mange ganger og aldri visst om Himmel - Blaa ..... Volleywood er jo bare herlig! Det var en antikk butikk der før også men den var helt annerledes - nesten bare bondemøbler.

Kjersti sa...

Åååå, for en fantastisk dag dere må ha hatt! Utrolig søt kafè!! Takk for søt kommentar Aase :o) I dag reiser vi oppover til Rendalen på loppis... (med krykker) En ny erfaring... haha!
Klem