23.08.2009

Et kunstverk jeg forelsket meg i.....

Jeg er totalt forelsket i denne utrolig skjønne alven som min venninne Heidi har malt. At den dama er utrolig kreativ, og har sans for form og farge hersker det vel lite tvil over!! Om dere har lyst å se mer av det Heidi lager kan dere besøke bloggen hennes HER

Jeg hadde sett bilde på nett og var allerede da betatt av dette bilde, jeg bare innbilte meg at det var et lite søtt bilde jeg kunne henge hvor som helst. Det viste seg å være helt feil ja, det var jo kjempestort. Når jeg så kom på utstillingen og så det, visste jeg bare med en gang hvor det passet!! Heldigvis hadde jeg ikke klint veggene i den nyoppussede stuen full med alt mulig stæsj, så plassen var ledig!! Jeg nølte i ca 10 min før jeg bare bestemte at DET SKAL JEG HA!! Fargene bare glir rett inn og er som laget for vår stue!! Eller hva synes dere??

Heidi, jeg er så glad for at vi "har funnet hverandre igjen". Jeg blir glad av å være sammen med deg, og du lyser opp i hverdagen min!! Håper vi får mange koselige stunder sammen!! Snart blir det vinkveld i aaseheimen, for å feire vårt nye kunstverk!!!! Har bare VELDIG lyst å få lysekrona først også.....

Ønsker dere alle en vakker og innholdsrik søndag!!

11 kommentarer:

Rådyrveien sa...

God morgen!
Ja, det bildet var kjempeflott! Nydelige farger.
Go' søndag!

Nikoline sa...

Hei på deg!
Takk for kjempekoselege kommentarar som eg kom heim til etter ferien! Her hjå deg var det MASSE nytt og flott å sjå/lesa i dag,og heldigvis fekk eg med meg at det er konkurranse på gang hjå deg og at eg rakk å "kjøpa" lodd før det er trekning!
Ha ein riktig god søndag og hels til mini-Nikoline frå store-Nikoline ;0)

Maliva`s verden sa...

Hei...skjønner godt at du har forelsket deg i det kunstverket der ja.Go`søndag til deg fra Maliva

M sa...

Det likte jeg også!
Klem,M

Missfryd sa...

Et herlig bilde. Morsomt også at du kjenner kunstneren. Passet veldig godt over benken din.
Fortsatt fin søndag.
Klem Ingrid

Elfrid Johansen sa...

Ååå så fint!!
Utrolig flott kunstverk ja!
Passet jo perfekt der!

sylysten sa...

Det var så absolutt et flott bilde.
Klem
Linda;o)

Lotta sa...

Hei kjære du!Nydelig bilde! Åh så snill du er:) Jeg har ikke mms på min nåværende tlf..skal kjøpe meg ny snart..Da vil jeg gjerne ha nyheiter:) Ønsker deg en flott uke!
Klem fra
Lotta

Anonym sa...

Nydelig bilde-skal se innom bloggen hennes ja!
ha en fin uke,klem Hege.

Dreamgirl sa...

Et helt nydelig bilde som passer perfekt hjemme hos deg!

Det er alltid kjempekoselig når du besøker meg. Ikke tenk på engelsken, skriv på norsk! Det forstår jeg jo veldig godt;)

Ønsker deg og dine en fin uke!

IfraLahell sa...

Nydelig- og et herlig blikk på dama! Trenger noen kunstverk her også- har flere ledige vegger- men har ikke helt bestemt meg for hva vi skal ha.! Enn så lenge er det mye familiære bilder!

Kommer innom deg i butikken neste gang jeg skal på helsestasjonen med lille snuppa!

:)IfraLahell