19.09.2009

FRANSK LANDSTIL....

Fransk landstil er nok dessverre ikke noe jeg kan tillate meg å kalle stilen inne i huset vårt. Derimot heller vel stilen mere mot fransk landstil når jeg tar meg en liten runde på tunet og innom det nedlagte drivhuset våres..........eller hva synes dere?11 kommentarer:

Tonje sa...

Oj, for eit potensiale! Skulle gitt mykje for å ha eit sånt ståande på tunet :o) Den Franske landstilen er allereie godt representert ja så då er det berre og ordne litt så har du ei faktastisk utestove. EG VIL HA!!! ;o)

AH ei super veke!
Helsing Tonje

Therese fra huset med de rare i sa...

ÅÅÅÅÅ tenk å ha noe sånt liggende!!! Du har jo mye andre bare ville drømme om!! *misunnelig her jeg sitter*

Ha en fin uke!!

Brocante sa...

Her kunne du jo hatt en butikk til .... Her ser jeg for meg julemarked med kafe og masse fint.... Jeg blir med på det! Skal vi? Hvorfor flytter du ikke bruktmarkedene fra Lier stasjon til drivhuset i juleperioden? Lei ut salgsboder da vel.

Brocante sa...

Samtidig må jeg få takke for en hyggelig kveld i Drammen og for den hyggelige presangen vi fikk av deg. Wallas Verden og jeg traff hverandre på loppemarked også - så hyggelig å treffe alle disse kreative damene!

Jorid + NOE Blog sa...

Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen :-D

Ha en super dag :-)
Klem Jorid

Solveig sa...

Her er det mange muligheter og damene fra Vakre Hjem og Jeanne d'Arch Living ville nok ha gnidd seg i hendene og laget en skikkelig flott repotasje med tente lys, badeojler og det hele:o)
Så heldig du er som har utestue-jeg og vil ha!;o)
Fin dag til deg.
Klem fra Solveig

anneskreative sa...

Her var det mange muligheter,,,mye du kan plukke og sette sammen i små tablåer,,,,slikt liker vi.
Jeg skal en tur på stoff og stil til fredag sammen med to venninner,,,,da regner vi med å ta en tur innom deg også,,,,fikk jo så fin veibeskrivelse,,,,takk for den.Sier hallo,,,,når jeg kommer så snakkes vi om du er på jobb på fredag form
Anne

Lisa Marklund sa...

Vilka fynd du har på tomten :-).Vad kul att du vill var med på SIB, jag har lagt in dig som medlem nu,blir glad om du vill länka med SIB"blomman". Välkommen i gänget
Kram Lisa

Vibeke sa...

så hyggelig at du vil være med aase:)
tallene er jo høye nettopp takket være DERE søte venner som tar turen innom, blogging hadde vært stusselig uten..:)

klemmer

AB sa...

oi oi oi, hva dere gjemmer av fantastiske skatter Aase :)

Drømmen er å ha sånn plass at man kan gå på oppdagelsesferd på egen tomt :D

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色