20.10.2009

Halloween


Disse kjempestore herlighetene ble levert på døra her igår!! Bestemor og bestefar har egen produksjon og det er jo litt gøy for jentene det. De skal nok få lage lykter av disse, selv om vi ikke har spesiellt mye feiring av Halloween!!


Man må bare passe på så de ikke fryser..hva tror dere skjedde ifjor.....vel...de varte ikke lenge for å si det slik!!
Kanskje man skulle prøve å lage noe av de også, blir jo mye "kjøtt" her!! Noen som har noen lette oppskrifter??


10 kommentarer:

Arneberg sa...

Flotte gresskar!Gøy for ungene å lage lykter.Vi hadde selv noen gresskar som frøys et år...så jeg ser for meg hva som skjedde ja..hi-hi.Jeg kan anbefale et besøk i TIVOLI i København rundt halloweentider,de kan pynte!:-)

Bossa sa...

Hie. Fine gresskar. Her er det heller ikke "feiring av Halloween, men i år gleder jeg meg litt. Jeg skal skremme ungene tilbake, når de kommer (ca 30 stk) på døra. Ha Ha Ha.... Blogger vel litt om det etter hvert....

AG sa...

Morsomt å pynte gresskar! Jeg jobbet et år i blomsterbutikk og da ble det mye gresskarpynting!
Ha en flott kveld!
Klem AG

Lindas hus sa...

Flotte gresskar. Vi har gresskar utenfor døren hvert år....lar meg dessverre lett påvirkes av barna;) Og synes det er utolig kos å få så mange barn på døra! Linda

Catrine sa...

FLotte gresskar! Vi pleier nesten alltid å lage en lykt å sette utenfor. Jeg har laget gresskarsuppe! Det ble veldig godt - tykk og ganske kremete. Hm... må sjekke og se om jeg finner oppskriften. :)

Guttemamma sa...

Regner med du smeller sammen en pumpkin pai eller to...:-)

Gro sa...

Skal til Egge i morgen - kanskje jeg stoper og kjøper mer scrappepapir... Har desverre ikke gresskar eller oppskrifter... Klem

NestenPerfekt sa...

Hei Aase! Takk for hilsen..koselig at du har savnet meg da :o) Jeg har rett og slett ikke blogget de siste ukene.. Tiden har fløyet, og tiden på datamaskinen har vært minimal.. Sånn går det jo i tider.. Men du er aktiv ser jeg, og det er kjempekult med gresskar til Halloween!! :o) Klem fra Linda:)

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Takk for i går og takk til din musikalske datter for blokkfløytekonserten :) Gleder meg til å se hva dere gjør med gresskarene...jeg har ingen erfaring.
Klem fra Hanna

Kari sa...

Heihei :)
Gresskar er jo veldig dekorative, og en trenger jo ikke å feire Halloween for å kunne pynte med dem! De er jo fine som høstpynt :)

Jeg har nok ingen oppskrifter, men jeg har hørt at pyntegresskarene ikke er gode på smak. En bør bruke andre typer til mat. Jeg vet det ikke helt sikkert, det kan jo hende at pyntegresskarene er kjempegode :)