27.10.2009

Inspirasjon før jul....

Denne kofferten som jeg har kjøpt hos Lekebutikken i Lierbyen pyntet jeg til julekortene ifjor. Tenkte at siden jeg har fått en hærskare nye fantstiske følgere siden ifjor, så kunne den kanskje være til inspirasjon for noen nye nå da. Den er pyntet innvendig å tenkt stå åpen på benken i juletiden. Her er det bare fantasien som setter grenser jenter, håper jeg får se noen flere slike fram mot jul!! Har du en gammel koffert du kan pynte er det jo ekstra gøy da!! Rot i skuffer og skap for å finne gamle blonder, knapper, charms eller ødelagt julepynt du kan bruke!!

Gleder meg til å se om noen blir inspirert her.

Til alle dere som synes det er for tidlig med jul, så MÅ man bare begynne når hodet er fullt av planer og kalenderen er full av andre gjøremål i desember!! I desember skal jeg nemlig kose meg med barna og mannen min, uten å måtte stresse med alt man MÅ gjøre!!

14 kommentarer:

Unknown sa...

Så mye herlig inspirasjon, Aase! Jeg er av de som tenker og planlegger nå, selvom flere rundt meg synes det er tidlig... Men jeg har familie i hele landet og er avhengig av å sende..
Nå skal vi i tillegg flytte før jul, så her må planlegges...
Nydelig inspirasjon her hos deg!
klem

Anonym sa...

Så flink du er Aase! Her var det mye inspirasjon å hente:) Her har vi begynt å pusse opp gangen så er gøy å få ny inspirasjon til julepynting av gangen når den er ferdig:) Takk skal du ha!!:))

Klem Renate

Villa von Krogh sa...

God jul. :)
Jeg tar julen med knusende ro jeg... Her blir det ikke store greiene.

God uke Aase. Klem A

Bea sa...

Så fin den ble:o)

Klem fra en annen som bare skal kose seg i desember... hihi

Kathrine H sa...

Kjempeflott ble den! :o)

Her skal vi også ta julen helt med ro - vi bare gleder oss. Julegavene er nesten unnagjort, nå gjenstår bare kosen med forventning, baking, pynting, familieselskap og spising. :o)

Bestemor Drillo sa...

Første gang på bloggen din, og her var det mye inspirasjon og hente!

Flott blogg;) Kommer snart igjen!

Bossa sa...

Hei Aase. Takk for kommentar. Jeg bruker ofte flere program. Adobe Photoshop og Ulead photo express. Det kommer an på hva jeg gjør med bildene. Og- det tar tid, men jeg lever etter det at jeg har tid til det jeg har lyst til. Disse bildene jeg viser nå (kommer flere) laget jeg til en utstilling for noen år siden. Nå er jeg uføretrygdet og går hjemme hele tia, så da har jeg jo mere tid.
Ha en super dag....

Anna Lisa sa...

Så nydelig den er.
Artig idè.

Vi bruker også desember måned til kos og ro saman. Vil stresse minnst mulig.
Ha en fin dag!!!
Klem

(eddas) sa...

Så flott en koffert da gitt...lekker...
nei blir ikke tid til så mye hobbyer før jul....planlegger salg av leilighet...så her må det ryddes og gjøres plass til bilde taking:)
ha en fin kveld Aase..
klemmer fra meg

AB sa...

så flink du er Aase, hva jeg skulle gitt for bare å ha vært i begynnelsen av den kreative gata. Her finnes den ikke. Men jeg elsker å se på det du lager og tenke at det var lekkert!!

Gro sa...

Koffert er kjekt å ha... Masse fine ting å hente ut fra internett også med printer i hus. Denne linken kan være nyttig...http://shabbychicpapirskatter.blogspot.com/

Ha en riktig god helg på Hamar - så snakkes vi. Klem fra Gro!

annegu sa...

hei åsa! fant bloggen din et sted,husker ikke hvor, og må si jeg liker de julekortene du har laget. De er kjempekoselige og ikke ALt for julete. fotograferer selv og du er hjertelig velkommen til å titte på min blogg! hilsen anne

Anne (Moseplassen) sa...

så fin den kofferten var! Også så smart å ha kortene i en slik :)

Jeg synes det er fint å begynne med planleggingen, men pyntingen får vente til uka før julaften ;)

Camilla G sa...

ahh for en lekker koffert!!
Kjempefin å ha, det er så kjekt å se på tidliger års julekort synes jeg, men ofte blir dem stuet bort og støvet ned.