24.11.2009

Jula....

Snart er det jul og jeg storkoser meg med alt som skal gjøres. Jeg elsker jula og jeg starter tidlig å pynte. Når jeg hører folk si " får vel ta fram esken med julepynt" ja da stusser jeg. Her tar jeg ikke fram en eske, men ganske så mange fler ja.......Jeg pakker vekk mye av det som står framme ellers, kan jo ikke sette pynten oppå hverandre heller!! Jeg har sniki litt allerede jeg da, gardiner, og litt her og der har kommet fram!! Ikke nisser altså, men noen røde bånd og lys og litt småtteri!!Til helgen tennes lysene i vinduet og jeg pynter huset, bare juletreet får vente til den 22. Å ja, vi pynter det den 22. så det er vakkert og jul her når vi har selskap på dagen den 23.Nå, har du mye julepynt og når pynter du huset til jul??Bloggen min ble litt jul idag da, med ny heading!!
20 kommentarer:

Bossa sa...

Nydelig heading, Aase. Vi har oså eskevis med pyt,men etter som årene går og kroppen ikke vil være med så godt, blir det mindre og mindre pynt her i huset. Noe fast må selvfølgelig fram. Jul blir det i alle fall. Det haar blitt slik at jeg pynter hvite duker med julebikker, og da er det enkelt etter jul. Bare tar av brikkene igjen, og jula er borte. Dessuten har jeg fått tak i en del av de gamle pappremsene med nisser som jeg setter rundt omkring. De er så koselige.
Ha en fin onsdag i morgen. Klem :)

Shabbycharm sa...

så nyderlige bilder.kan jeg kopiere di?
tävling på bloggen min.ta en titt.
klem bella

Troen og Haapet sa...

Julepynt har jeg masse av!Ja, for mye faktisk. Men de senere årene har jeg ikke tatt fram alt.Gleder meg over førjulstiden;) Nå snør det her hos meg og det lager masse julesteming!
Flotte bilder du viste;)
Ha en riktig fin dag!

(eddas) sa...

Så fin den nye headeren din.....ja når pynter jeg til jul....det blir nok ganske tidlig i år:)etter og blitt preget her inne:)
ha en fin dag
klemmer

Mitt hvite hus sa...

Kjempefin header du har fått deg.. Jul har det blitt inne hos meg også...
Har allerede begynt å pynte..vet at for noen er dette for tidlig men jeg koser meg---

Klem Kerstin

Kristin Langnes sa...

Så koselig med jul i bloggen din! Jeg er super-julete og begynner veldig tidlig. Huset ble julevasket i helga som var og juleduker + julegardiner er på plass. Julebaksten er jeg i gang med og julemat har vi alt spist flere ganger.

Julen er en fantastisk tid og jeg gleder meg også til alle våre esker med julepynt skal frem!

Christine C sa...

ÉN eske med julepynt? *knis* Nei her i huset snakker vi også om litt mer enn det ja. Huset pyntes litt etter litt i ukene før jul, og treet kommer opp 21. eller 22. desember. Liker å sette det opp litt tidlig, og heller ta det ned rett over nyttår. Koselig jule-header du har fått...det er jo jul over hele blogglandia alt, and I like it :)
Ha en flott dag.

Anita sa...

Kjempefin heading!! Er heilt enig med deg, alt som har med jula, julepynting og juleforbredelsar er kjempekoseleg! Eg tenkte eg skulle finne fram eskenE(ja, ikkje berre ei eske eg heller!) med julepynt, og setje fram det som kan setjast fram utan at det blir for mykje jul heilt enda. Men uansett reiser jo vi vekk i jula, så litt før tida skader ikkje! Ønsker deg ein kjempefin dag!!

Villa von Krogh sa...

Vet du. Jeg har ingen faste trdisjoner på det enda jeg. Jeg hadde jo håpet på et julepyntet hus i år, men vi gleder oss over julen for det. Uten pynt i heimen... :)

Neste år skal vi lage våres tradisjoner og det skal bli godt.

Så fin headeren din har blitt da. Har du laget den selv?

Klem fra meg

Gro sa...

Flott jule-header, Aase!!! Har tenkt å snike frem litt julepynt snart jeg også... Får se hvor mye som får lov å komme frem - som går gjennom "mors strenge nåløye"...hihi

Bestemor Drillo sa...

Så fint å være tidlig ute! Du lager virkelig en fin stemning med headeren din! Jeg har så masse julepynt at jeg kan ikke sette frem alt, men til helga skal i hvertfall stua være så noenlunde julete for da kommer barnebarna på besøk sammen med sin foreldre og da må det jo adventkos;) Ha en god dag !

Anonym sa...

Helt skjønn header Aase!
Har hatt tekniske problemer kan du si, men NÅ skal jeg få linket konkurransen din(beklager..):-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

Anonym sa...

Gratulerer med ny heading! Den var nydelig:) Har en del esker med julepynt jeg også, men skal bytte ut en del i år;) Gøy med nye ting!

Klem Renate:)

Torilpia sa...

Søt heading :o)

Jeg har også flere esker med julepynt .. og pakker bort en del av den "vanlige" pynten når julepynten skal frem og opp :o)

Har hentet eskene mine idag jeg - og så vidt begynt å vaske litt .. Tar det sånn etappevis. Vasker litt og pynter der jeg har vasket .. etc .. Blir vel kanskje ferdig til jul .. hihi ..

Ha en fortsatt fin uke!

Besta sa...

Her er det også kassevis med julepynt. Men alt kommer ikke fram hvert år.
Jeg er stort sett ferdig pyntet til advent:)
Ja til og med juletrærne...men jeg har bare plastikk pga allergi så de holder seg like fine.
ha en fin kveld.
klem fra marilyn

Jorid + NOE Blog sa...

Hei Aase!
Nydelig header! Jeg har tok bort snøen tidligere idag, da noen kommenterte det. Så nå har jeg ikke snø, men fortsatt treg.. Hmm, kan være noe med nettet. Jeg har ikke problemer til deg iallefall!

Ha en fin kveld!
KLem J

Ruths datter sa...

Nydeli header. Ha en fin kveld

Heidi sa...

Takk for den koselige kommentaren i bloggen min, så fin header! Link til meg eller ikke, det bestemmer du:-) Heidi

Huset på terrassen sa...

God morgen! For en nydelig header, kjempefin!! Ja jeg har noen kasser m julepynt stående klare på loftet. Men jeg liker godt å pynte til advent først. Til helga blir det klargjøring av adventsstake og pynte med lilla kuler og bånd rundtom i huset. Og selfølgelig stjerna kommer opp i vinduet. Ellers pleier lille prinsessa mi og ha et eget lite juletre på rommet sitt som vi pynter allerede til helga. Juletre og alt det andre røde kommer noen dager før jul. Sniker seg nok inn noen nisser og engler på veien dit...hehe! Ha en super dag ! Mvh Linda :)

Trine sa...

Heia Aase! Jeg gjør også som deg; tar fram all pynten nå, pakker bort det meste som står framme resten av året og lar kun juletreet vente til lillejulaften. Jeg har ikke SÅ mye pynt, mest nisser og røde t-lysestaker i ulike varianter. Gleder meg til å se nilder av ditt julepyntede hus! Kos deg i førjulstida! Klem