14.12.2009

Det var....

Damen bak denne vakre vakre bloggen skjulte seg altså bak min vakre julestjerne. Hanna har også en vanlig blogg, ikke bare denne til jul. Hun er en fantastisk dame som bare er så utrolig snill og hyggelig. Vi hadde altså en nydelig førjulslunsj her i butikken min. Julestjerna pryder nå kjøkkenbordet hjemme og hjertet henger vakker i vinduet!!


Som mange av dere gjettet så er det en blomsterpotteholder som jeg viser i forrige innlegg. Jeg skal alikevel bruke den til noe helt annet. Det har seg slik at jeg irriterer meg over lange øredobber med slik "hengekrok" som filtrer seg sammen og slenger i en skuff. Så jeg skal bruke den til å henge de på.....bilde får dere se senere idag.
En liten julehilsen går til Bossa dama med en stor gjeng nydelige barnebarn!! Send meg adressen din Bossa så kommer en liten hilsen før jul!!
3 kommentarer:

Bossa sa...

NÆMMEN !!!???!!! Det var da en superhyggelig overraskelse. Sååååå glad jeg ble!!! Tuuuusen takk. Skulle ha skrevet dette med digre bokstaver, men får bli med masse tegn i stedet. Er ikke vant til slike overraskelser jeg....
Super ide du har med den blomsterhengeren. Må nok finne meg en sånn.
Ha en strålende dag.
Klem :)

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer Bossa... så koselig at du vant..-

Ønsker deg en fin dag..
Klem kerstin

Lev Livet Lett Lokki sa...

Gratulerer til vinneren Bossa!
Og du får en knallgod ide Aase-Marie!
Gleder meg til å se det ferdige resultatet ❥
Ha en god dag dere to vakre damene bak julestjernene
✭ ✭
Klem Lokki