16.12.2009

Inspirasjon....

I førjulstiden kan det være godt med litt inspirasjon fra bilder og tips rundt i de utrolig flotte blogger i vår verden!! Ja for at vi lever i en egen verden, vi interiørbloggere, det er vel sikkert vel...??


I desember og jula får vårt nisseservice en praktisk plass på benken, satt opp på et flott hvitt fat fra Nordahl. Da husker man nemlig å bruke det hvert måltid!!


Sølvtøyet har også plass på benken i denne tiden. Etter det er nypusset og skinnende blir det satt i norgesglass, og glasskåler som passer til!! Noen sløyfer og litt blonde,og du har et vakkert stilleben for julen.
Gaver fra de små, med eller uten øyne, framme skal de være!! Nå er det meste av den røde pynten samlet på kjøkkenet da men.....


Denne gamle nissekaren nærmer seg en heftig alder og tas godt vare på. Et av noen få barndomsminner fra vårt hjem!! Viktig å ta vare på slike skatter, en liten skavank eller to gjør ikke noe!! Han tenner pipa og lyset hver kveld og lyser opp for oss. Ifjor fikk han plantet en svibel i gryta si, men jeg synes det passer bedre med et lys.Hadelandnissene er på plass, og de blir fler og fler for hvert år!! Liker at glassmagasinet kjører halv pris FØR jul jeg.....


Julekrybbba har fått plass på sjenken i år. Jeg er ikke så nøye på at alt MÅ stå på samme plass hvert år, flytter det rundt ettersom nye ting kommer inn, og noe må ut!!Disse bokstavlysestakene fra KID synes jeg var verd sine 159,- kroner!!


En vakker og rolig engel har fått nytt hjem her denne desember. Kjøpt på Tinas blomster i Lier.


Årets siste ankomne julepynt er disse 3 smånissene som skal pryde bordet på julaften, laget av Viktoria 7 år!!Noen meget gamle skistaver som henger i gangen, har blitt pyntet til jul de også!!


Dette vakre lille røde hjerte har Nikoline laget til meg som en nålpute, jeg synes det er så vakkert at det får henge i vinduet først!
Kakebokser er vakkert, og disse er fyllt opp og har fått plass på et avlastningsbord i yttergangen, passe kaldt for kaker der!!
Julekortene har begynt å komme i hus og vi nyter synet av de hver dag! Kofferten har jeg pyntet selv.


Gamle kuler, er vakkert, lik som hjertet jeg fikk av Hanna, med bloggen sjarmerende jul!!Skulle nok stått noen dager til i gangen denne, vakker er den uansett om det er noen dager for tidlig!!


Noen julegodter får stå litt til pynt også!! Norgesglass er og blir kjekke til det meste!!Takker dere alle for noen utrolig koselige kommentarer jenter. Jeg synes det er så hyggelig!! Ønsker dere bare noen flotte dager fram mot julekvelden, ikke stress, men kos dere!!


19 kommentarer:

Anonym sa...

Så koslige innlegg, med masse flott bilder
Er blitt skikkelig jul hos deg.
Ha en herlig dag videre
Her bakes det

Bestemor Drillo sa...

Jeg er stum av beundring for din kreativitet og julestemning!
Vakkert;) Ha en strålende førjulsdag! Klem fra bestemor!

Bossa sa...

Heisann. Her fikk jeg utrolig mange GODE ideer. Vi blir mange til jul, og mye bestikk og mat hele tia. Super ide med det bestikket. Må skynde meg ned i kjelleren og hent glass......
Klem :O)

Anonym sa...

For et koselig innlegg, du har gjort det så fint hjemme!
Effektiv du:-)
Ha en fin dag Aase!
Klem,Hege.

Christine C sa...

Hjelpe meg så mye fin julepynt :) Likte veldig godt den pyntede kofferten med julekort...lekkert! Sølvtøyet gjorde seg også godt på kjøkkenbenken, og for en nydelig julekrybbe. Håper å få pyntet litt her hjemme i helga...nå kribler det ordentlig i fingrene.

Ha en flott dag!

Kristine sa...

Hei Aase,

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! Jeg blir så utrolig glad for tilbakemeldinger :)

Fikk om mulig enda mer julestemning av det siste innlegget ditt. Så fint du har pyntet! Jeg falt helt for kofferten med julepost! Originalt og skikkelig dekorativt :)

Ønsker deg ei fortsatt fin førjulstid, og legger meg til som følger hos deg ;)

Klem, Kristine

Ida sa...

Så flink du er! Det får du vel høre hele tiden tenker jeg;-) Lurte bare på om det er så lurt med sølvtøyet sammen med ringen på Norgesglasset? Sølvet blir vel ikke stygt håper jeg? Jeg mener oksyderer eller noe sånnt? Syns du er så god på å blande gammelt og nytt... Veldig flott!

Kate sa...

Virkelig koselig å ta en titt på bloggen din, Aase! Får skikkelig julestemning :) Men jeg skjønner ikke hvordan du får tid til det! ;)

Skogland sa...

Takk! :) Når dere kjører på motorveien fra drammen/mjøndalen, ta av til høyre over ei bru (v/Hellik Teigen bilopphøggeri)Trur de holder på å lage rundkjøring i krysset der nå... Ta så til venstre etter brua, og følg veien rett fram et stykke. Da ligger hallen på venstre side. (Loesmoen)
God helg, og nyt resten av førjulstiden! :)

Gro sa...

Herlighet - Aase - du er jo praktisk talt ferdig til jul, jo!!! Så mange vakre bilder - her er alt kaos... ennå! Symaskinen gløder, og tørkestativet er kledd med plast for jeg maler siste finish på et par skodder jeg skal ha ut før jul... Baking blir jeg vel ikke ferdig med i det hele tatt... Gavene er i mål i dag - men vasking? Det må jeg ha litt assistanse med av min kjære, gitt... Han har sluppet billig unna som alltid... Så den jobben må han være med på! Sees på fredag formiddag, da! Klem fra Gro!

Lykkeliten sa...

Hei Aase!
Stikker innom for å si tusen takk for en hyggelig prat i går formiddag! Virkelig koselig å treffe deg, også jeg som gruet meg for å gi meg til kjenne....Det kan man trygt si var bortkastet energi!

Synes du hadde utrolig mye fint i butikken din, så jeg må nok tilbake å kikke mye mer en dag.

Klem fra lykkeliten

Ruths datter sa...

Det var virkelig masse flotte bilder.Koselig julepynt du har satt fram.Riktig stemningsfylt.

AG sa...

Så koselig du har pyntet til jul. Viktig med ting som er fulle av minner:)
Det ligger en liten award til deg inne hos meg.
Ha en fin dag!
Klem AG

hvitstil.com/Christine sa...

Herlige bilder!
Du har vunnet hos meg. Klem

Tomines hjem sa...

hei søte aase.. tusen takk for bursdag hilsen.. du er søt du som ikke glemmer meg.. grattis med premien fra Hvitstil.. hoho.. der hadde du flaks av så mange som ble med.. suss og klem, og riktig god helg!! ( gud jeg fikk sååå lyst på bringerbær drops.. finnes det lenger??)

Torilpia sa...

Her var det jammen mye lekkert å se på .. så koselig og julestemningen er til å ta og føle på. Likte veldig godt det med å sette frem sølvtøyet til jul. Det var skikkelig flott og dekorativt. Det ligger jo bortgjemt så alt for mye av tiden.

Artig den potteholder-øredobb-hengeren din :o) Kjempesmart :o)

Ha en super fredagskveld - klem!

Anonym sa...

Titter innom for første gang. Blir ikke den siste. Koselig pyntet til jul og du gir meg mange impulser.
Klem Kari.

Klaffen sa...

Å så fint du har gjort det Aase! Herligheten for ei super dame! Nyt denne siste advents søndagen med familien. klem i fleng

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hohoho , jeg er julenissen , se bloggen min :))