02.12.2009

Premien.....


til June ble jammen sponset den gitt. Jeg var inne hos Bente på Lille stasjon i dag tidlig. Hun ville gjerne sponse premien i min bloggkonkurranse hun.

Lille Stasjon har nettopp fått seg blogg og den finner du HER

Lille stasjon er en herlig butikk som selger utrolig mye vakkert og spennende. For å nevne noe, amerikanske quiltestoffer, bånd, blonder, håndarbeider som vesker, toalettmapper, strikkeplagg, Green Gate varer, lys, te, kaffe, sukkertøy, julepynt, babytøy og smågaver til baby, Lierbunaden, Lierstakken, syr på betilling interiørvarer, holder kurs i søm og bunadsbrodering, nydelig garn fra Alpakka, bambus pinner, sytilbehør!! De har mye og er vel verd et besøk!! I tillegg er det jo nabobutikken vår så du besøker såklart meg også, alltid hyggelig å hilse på bloggere!!!

Siden jeg vet at June har kjøpt seg en ny og deilig lenestol, tenkte jeg det kunne passe med litt gløgg te og to lekre Green gate krus med nydelige skjeer i porselen til krusene. Serviettene er vakre, og det skal nok dufte herlig når hun får fyllt disse koppene med varm gløggte!! Nå er det bare å finne fram kakene June!!

Gratulerer med premie, håper den faller i smak!!

Gleder meg til å hilse på deg før jul!!

Klem Aase10 kommentarer:

Gro sa...

Så flott premie, da! Og gratulerer med gevinst hos Skogland! Nydelig God Jul-håndkle...! Ante meg nok at høna var til egg, ja!!!! Nå skal jeg inn og sjekke lille stasjon sin blogg! Ha en fin dag, Aase - kanskje jeg stikker innom en dag til uka - nå skal jeg jobbe to netter, så da blir det soving på meg. Klem!

Mitt hvite hus sa...

Er sikker på at JUne vil bli kjempeglad for denne flotte premien,...

Klem Kerstin

June J. Larsson sa...

Hva skal man si..?? Jeg fryder meg over det jeg leser og kan egentlig ikke vente med å krølle meg sammen i den vakre, gamle lenestolen jeg snart skal hente hos deg..og kose meg med denne flotte premien!
Tusen, tusen takk Aase!!
Håper vi ses snart! :))

Klem June

Bestemor Drillo sa...

Flotte premier som helt sikkert skaper stemning! Ha en fin kveld;)

Thelma Louise sa...

Hei.:-) Takk for hyggelig hilsen på bloggen min :-) kos at du likte giwe awayen min.:-) Ser du har sendt avgårde en flott premie.:-) Ønsker deg en fin kveld.:-) Gry

Prinsesse Elin sa...

Ville bare innom for å ønske deg en fin fin fredag. Kos deg å nyt at det er snart jul, vennen:)

Liv sa...

Hei hei, og tusen takk for en kjempehyggelig kommentar i bloggen min! :-)
Jeg tittet bare innom for å ønske deg lykke til i min Give Away, og så ble jeg sittende å lese i din blogg. Kjempefin blogg med koselig atmosfære.
Så heldig vinneren av konkurransen var, nydelig premie :-)

Jeg ønsker deg en kjempefin kveld videre :-)

Kjersti sa...

Så flott premie!! Er helt enig med deg Aase. Den lille stasjon var en fantastisk butikk.. Må ta meg en tur ut til Lier uten Jim... Han kjedet seg jo der inne vettu... Jeg kunn ejo gått i timesvis og sett på stoffer, garn, bånd mm.*SUKK*
Håper alt er bra med dere. Hilas Aase-mannen
Klem fra Kjersti

Skogland sa...

Det må jo være en alle tiders premie å kose seg med :)
Hyggelig at gaven falt i smak da!
Og takk for lykkeønskinger, her blir det nok full rulle ;)
God helg!

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon