25.02.2010

Jenterom!!

Våre to herlige jenter er på hytta med med kjære svigers! Imens skal vi ordne og styre litt på deres rom! Vi har snakket om at monstersengen av en køyeseng på Nikoline sitt rom bør ut. Når Viktoria så skal sove på sitt eget rom, så må jo begge få ny seg. Det er her jeg sitter å drømmer om hvordan rommene skal se ut. De er jo slik at hele 2. etg skal rives i løpet av et par år. Dette blir en liten shining bare så ny seng, gardiner og noe tepper tror jeg skal gjøre susen inntil videre. En opprydding og noen mindre ting så blir det nok bra.

Nå har det seg nok slik at mammas planer ikke alltid er like fine synes de selv. Jeg ymtet frampå om denne lekre hvite sengen med lekre GG tepper og puter i hopetall!!Jeg fikk en klar og grei beskjed om at "mamma, kule jenter har ikke hvite senger, de har svarte!!" Vel vel, vi får nå se da!!


Dette er vel mere sengen de kunne tenkt seg ja.........hva gjør mor da?????????? Joda mor lurer med seg far med lommebok, lastebil og etter gode overtalelser for det er jo OL!! Med OL så er det jo lite folk på IKEA så det gikk jo rasende fort der inne. Så fort at jeg ble litt ovverrasket for jeg rakk ikke kjøpe noe utenom det jeg hadde planlagt!!! Å dere jeg hadde altså ikke samvittighet til å kjøpe noe jentene ikke ønsket seg. Så.....nå er det snart to "nye" rom med svarte senger som skinner her!! Jeg passer så klart samtidig på å rydde litt i skuffer, esker og skap når de ikke er hjemme " nei, det har jeg ikke sett?????? " Blir vel en godt brukt setning til uka her......hihi!!

Det jeg ikke hadde tenkt på var at Viktoria under sin gamle seng har 10 kasser med barbie, bratz, dinglehoder, dukketøy og ja gud vet hva!! De kommer nemlig ikke inn under den nye.........hjelp!! Dette fikset jeg greit med å rydde plass inni et skap til disse, greit å slippe å ha de på gulvet også!!!

Arbeidet fortsetter ikveld, imorgen og lørdag tenker jeg!!!

Jeg tror også dere i løpet av helgen skal få se både med og uten monstersengen, altså kommer usminkede bilder av disse rommene før og etter.

Ikke forvent dere noen rom som er perfekte etterpå heller, her blir ingen dyre lysekroner, lekre hvite GG tepper, lekre malte gamle kommoder, nydelige småvarer hvor alt er i samme farge, her får dere se et rom som jentene trives på og som de selv har valgt farger!! Dette er jentenes rom, ikke mors pynterier her nei!!!11 kommentarer:

Martine sa...

He he, sånn er det Aase:)De blir større og bestemmer mer og mer. Heldigvis har jeg noen år igjen med å pynte jenterommet før hun skal bestemme alt der inne:) Men tror faktisk de sengene i sort blir fint. Alt må ikke alltid være hvitt, så dette tror jeg blir en suksess.

Ha en flott uke videre, skal nesten bli godt at OL er ferdig snart, så kommer gubbene i rutiner igjen( kyrre sitter jo oppe halve natta ).

Klemmer fra Martine

Kristine sa...

Så gøy å ordne litt på jenterommene! Og svarte senger blir sikkert kjempefint! :) Gleder meg til å se bilder.

Ha en fin, kreativ og produktiv dag videre! :)

Jossa sa...

Det høres ut som om du har nok å fylle de barnefrie-dagene med;-)
Spennende skal det bli å få se resultatet,gleder meg!

Klem Jossa ♥

Bossa sa...

Dette blir spennende å følge med på....
Ha en fin dag. Klem :O)

Klaffen sa...

Mmmm så heldige små jenter! Men vel fortjent så snille som de er! Gleder meg til å se resultatet aøtså! Klem fra gamle naboen

Ingun sa...

Fornuftig tankegang det der...
Trivsel er viktig, og et hjem skal IKKE være et utstillingslokale eller en interiørbutikk. Lykke til!
;-)

Berit sa...

Gleder meg til å se - både med og uten monster seng!
Her er drømmen å få inn en monsterseng.... men ikke mors drøm :)
Jeg har lyst å dille... men snuppa vet å ikke la seg pille på nesa....Så vi får nå se!

Kose deg!!

Line fra huset på landet sa...

GIRLS GIRLS GIRLS...Hahaha..lo godt her ja. Kjenner meg bittelittegranne igjen her ja:)) Jeg er nok enig med deg i at den hvite sengen var penest. Men den sorte...den er jo faktisk også kul da. Min niese som dengang var 11 fikk en slik seng, og den tar seg veldig godt ut må jeg si. Hun hade sånn myggnetting over, så ble den plutselig litt romantisk :D
Gleder meg masse til å se bildene fra rommene.

Ellers...søte deg. Så koselig kommentar du har lagt igjen. Ja, vi er litt "parners in crime" vi nå Aase. Jeg fikk pakken idag...men jeg nekter å begynne rett før en helg altså...og spesielt før en bursdagshelg!! Vel...vi har bursdagshelg neste helg også..men da har jeg ingen unnskyldning. Har jo så mange barn at vi snart har bursdag halve året :D

Nei, starter på mandag. Til frokost. Egg og bacon. Fytterakker´n. Neida...positive tanker...positive tanker. (huff. skrev jeg det høyt ? !) hehe.

Dette ble langt! Skal legge ut innlegg på mandag eller tirsdag og fortelle om hvordan det går/smaker :))

Klem,Line

Gro sa...

Da er jeg hjemme igjen, og såvidt kommet inn i pc-verdenen igjen...hihi! Fine innlegg i uken som har gått - Aasemor! Likte sengene - og jeg ville nok gått for hvitt, men trygt å høre på de som faktisk skal bo på rommene også, da! Klem!

Bestemor Drillo sa...

Det er slik det skal være!
Vi kan ikke prakke våre forestillinger om hva som er fint på våre barn;)
Tenker de blir fornøyde nå;)
God helg til deg ! Klem!

盛豐 sa...

a片寫真
線上看a片直播a片下載
色a片
線上免費看a片
a片寫真
色a片下載
免費a片下載無碼
a片情報站
成人a片
情色a片