02.02.2010

Tilbake i kortverden...

Det er veldig deilig å være tilbake i scrapbooking og kort verden altså!! Jeg har virkelig savnet å sitte der i arbeidstua med alt papir og stæsj!! Her er første kort etter comeback!!

Et bestillingskort til en dame som har gjort en god jobb i en forening. Har også laget noe annet, men det kan dessverre ikke vises enda, for postmann er på vei i bloggverden.....hihi!!

Imorgen skal det være privat scrappekurs her og jeg gleder meg til de kommer!! Fredag 12. februar blir det også scrappetreff her, har du lyst å komme bare si ifra!! Vi starter kl. 18.00 og pakker sammen til 02.00 for jeg skal jobbe lørdagen.

Ønsker dere alle en flott vinterdag!!


9 kommentarer:

(eddas) sa...

Nydelige kort du lager Aase:)
Ha en koselig dag
GoeKlemmer sendes

Torilpia sa...

Kjempefint kort :o)

Ha en kjempefin tirsdag!! Klemmer!

Bestemor Drillo sa...

Det er helt fantastiske kort du lager! Nyyydelig!
Klem fra meg;)

Jossa sa...

Nydelig comeback, Aase....

Når jeg tenker etter har jeg ikke laget noe selv på lang tid, så jeg lider nok av scrappetørke jeg også....godt å se at du er i gang igjen!

Klem Jossa♥

Bo med Lena sa...

Hei Aase. Her holder vi også på å pusse opp = d.v.s bygge kjellerstue osv osv. Når skal vi bli ferdige tro..? :)

ENGLE HJØRNE sa...

God morgen.Skal si du er flink til å lage bøker og kort.Jeg legger meg til bloggen din får å følle deg videre.Koselig om du besøker meg også.Klem fra Sissel.

Lykkeliten sa...

For et nydelig kort!

Det er nesten ille å tenke på hvor mange fine ark og ting jeg har liggende på vent her hjemme. Gleder meg til jeg orker å ta det frem, og da melder jeg meg på kortkurs hos deg!

Klem fra lykkeliten

Jorid + NOE Blog sa...

Hei Aase!
Så herlig å høre at kiro hjalp for dine to. Har selv gått der lenge pga ryggen og de er magikere! Så håper de kanskje kan hjelpe Thea også. Har jo ikke vart så lenge denne gråtingen, men hvorfor ikke prøve å gjøre noe med det med det samme istede for å avvente å bli veldig sliten og mer frustrert! :-)) Kommer nok med en liten oppdatering senere idag, skal dit kl 14:40!

Ha en super dag!
Klem J

Jorunn sa...

Det var et nydelige kort! God helg :)