14.03.2010

Klart for en påskegjest......monsterommet er forvandlet til det bedre.Endelig så ble monsterrommet til noe annet. Nå er det skinnnede rent, rotet er borte, og det er møblert klart for en påskegjest eller to. Mormor som skal ha dette rommet til vanlig var veldig fornøyd med sin nye hule hos oss. Ser faktisk også for meg at det kan være deilig som et lite sted for avkobling i hverdagen. Her kan man jo slenge seg ned med en god bok om man skulle føle for det. Plass til en liten caffe latte og et deilig blad på nattbordet også!!

Det er mange år siden jeg laget noe i quiltestil, så den ene puta er en liten sped begynnelse. Måtte sjekke at jeg husket hvordan jeg applikerte. Med en quiltebutikk ved siden av vår butikk er fristelsen stor. Det nydelige strykemerket med blonden rundt er også fra Lille stasjon.De hvite putetrekkene bak er gamle og funnet i vår butikk.
Denne rammen i ekte vintagestil, laget jeg på et scrappetreff i Frankrike ifjor!!
Nikolines gamle pynt til vogna får også gjøre det vakkert her inne.
Gamle bilder i lekre gullrammer fra 90 tallet vil jeg fortsatt ha her. Bare rammene som fikk seg en liten runde med kosten.
Speilet som er herlig slitt i selve speilet ble fint som hvitt synes jeg.Sengeteppet ble et quiltet teppe fra Green gate istedet for et gammelt heklet som jeg først hadde planlagt. Det var nemlig altfor lite for denne sengen.Her er det bare å beklage den slitte og falmede markisen, men den står altså bom fast, og skal fjernes når våren er her!!
Denne hvite sekken med vakkert motiv skjuler litt stryketøy som faktisk må være et sted til jeg får lysten over meg.....
Her ble det altså et nytt rom uten at jeg brukte noen kroner. Alt som vises i dette innlegget har enten vært på dette rommet, eller så er det bare omplassert fra et annet rom. Gjenbruk er flott og flere burde bli flinkere. Vi bruker altfor mye penger på ting vi ikke behøver. Er du enig eller??????

Hyggelig å høre hva dere synes om en forvandling uten at alt er blitt hvitt!

Jeg beklager at jeg ikke viser "før bildet" i dette innlegget, jeg vil ikke ødelegge synest av de nye bildene...hihi!! Du ser det i monsterrominnlegget under her!!

26 kommentarer:

Glad i hvitt sa...

Så fint det ble, en skikkelig jobb du har hatt her:) Herlig når man får ryddet opp i rotet! Tenker gjestene dine kommer til å kose seg her! Ha en fin uke, klem Eli

Tomines hjem sa...

Herremin!! Ingen fare å komme fra møre nå! Deilig med plass og kanskje kanskje du går plass til å sy her også.. Elsket rammen du har laget i frankrike!!?? Dro du helt dit på scrappetreff?? Gleder meg til jeg får tid til mine bilder igjen!!! God uke til dere søte!!

Bestemor Drillo sa...

Det ble kjempeflott!!
Ha en nydelig uke! Klem;))

June J. Larsson sa...

Hit kan man trygt komme og kose seg som påskegjest! Så flott det ble - og jeg er helt enig med deg i at om man legger godviljen til kan man forandre et rom uten å bruke mange penger. Man kommer veldig langt med litt maling og...om man i tillegg har evnen til å bruke en symaskin - en egenskap som jeg dessverre ikke har...kan man faktisk forandre gjøre underverker på lavbudsjett. Det viser jo du her!! Flott! :)

Kanskje vi faktisk treffes i løpet av helgen foresten. Vi har tenkt å legge turen om deg slik at vi kan hente stolen. :)

Ha en fin uke!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Ida sa...

Du verden! Så utrolig koselig det rommet ble! Er helt enig i det med gjennbruk.. Vi har alle mer enn nok egentlig, og det å finne nye måter å bruke noe på, eller male om litt, er jo egentlig veldig gøy! Du har gjort litt av en jobb syns jeg! Flinke du! Klem Ida

Catrine sa...

Så flott rommet er blitt!
Her kommer nok gjestene dine til å ha det veldig bra!
Ha en fin-fin mandag! :)

Berit sa...

Kjempeflott!!!!!

Og nå er jeg enda mer innstilt på hva påska skal brukes til for min del! Rydde på loftet!!!
Kaste ut de andre og herje villt der oppe!!

Takker for inspirasjon!!

Klem

Linda sa...

så fin det ble:) kan tenke meg det var deilig å få bort rotet. Jeg bruker ihvertfall føle meg myyye lettere når jeg har ryddet skikkelig:)
Putetrekkene var kjempe fine:)
ønsker deg en fin mandag

Klem

Vibeke sa...

Så urolig fint og koselig det ble!! :)

Har selv en del prosjekter, så bra med inspirasjon. :)

Klaffen sa...

WOW... som alltid. Ble fint dette Aase... og jeg kjenner jo deg rimelig godt så jeg trakk på smile båndet av kommentaren din om bruke det rommet for å slappe av.. det er noe du ALDRI kommer til å gjøre selv i allefall - for mange jern i ilden! Mammam din er heldig og det samme er overnattings gjestene! Gjenbruk er viktig - derfro kaster jeg ikke ting - bare gir de videre ;) He he
Ha en strålende dag - klem

Minka sa...

Heisann..rommet ble kjempe flott, er verdig en påskegjest..Og bruke penger er noe vi gjør for mye, jeg for min del ska faktisk prøve noe nytt, budsjett og det innebærer og litt handleforbud..ska bli spennende, for da må jeg bli flinkere til å bytte ut med det jeg har, for forandring fryder innimellom..klems..

Snertne sneller og små nøster sa...

Rommet ble skikkelig fint :-) Utrolig hva man kan gjøre med det man allerede har - motiverende å se :-D Kos deg med det nye rommet!

Ha ei fin uke og klem fra Siv

Aashildsvilla sa...

gjesterommet ble jo kjempekoseli..du har vært dyktig..klem fra åshild

Anitashems sa...

Det ble kjempefint! Så flink du har vært. Veldig fine bilder du viser. Jeg tipper gjestene blir godt fornøyd med dette rommet.
Ha en fin uke
Anita:-)

Seascape sa...

Du så fint det ble.
Den rammen du laget i Frankrike var utrolig fin og spesiell.

Ha en super uke.
Klem

(eddas) sa...

Så flink du har vært Aase...gjort masse du...
Tusen takk for svaret....jeg vet jeg har sett det før....men klarte ikke og huske det:)
ha en kos dag i solen...
eddaKlemmer til deg:)

(eddas) sa...

Og gjenbruk vet du jeg synes er topp:):)

Jannes lille sted sa...

Jøss så flott det ble! Og masse herlige detaljer du viser:)

Ønsker deg en flott dag
klem Janne Merethe

Janne sa...

Herlig blogg du har;) Kjempefine bilder du viser her inne, herlig:)

Klemmer

♥ Medusas verden ♥ sa...

Såååå inmari flink du er Aase, det rommet ble knallfint :)Åsså så effektiv som du er, ferdig alt!!! Fikk lyst til å legge meg nedpå der med engang jeg.. Morro å male og pusse på ting som man har fra før. Holder på litt sånn om dagen jeg oxo, eldste mann skal få "ungdomshule" i kjeller stua, men her tar det tid.... Klem

Line fra huset på landet sa...

Hei Aase, og takk for koselig hilsen :)fytterakker´n for en forskjell det ble på dette rommet! Du er kjempeflink Aase.
Rammene ble jo helt perfekte. Og alt dette gjorde du uten å bruke en eneste krone ?! Ja, der ser du. Mye man kan ha liggende rundt om. Hmm..kanskje jeg skal ta en tur ned i kjelleren og titte. :D

Joda, jeg er veldig glad i hvitt. Hvitt og sort er vel mine yndlings"farger". Blonder er jeg også veldig glad i. Men alt med måte jeg da liksom. Jeg liker hverken at det blir for søtt, eller for stramt eller minimalistisk. Egentlig liker jeg jo ikke minimalsitisk i det hele tatt faktisk.
Men det jeg har funnet ut er at jeg alltid kommer tilbake til det jeg alltid har likt, selv om mye annet er fint også.

Det er jo så bra at vi alle har forskjellige stiler. Det gjør alt så spennende :)

Ja, kaken er kjempegod.
Jeg starter snart jeg også med kur. Gleder meg bare nå jeg :D

Klem,Line

ireneve.blogspot.com sa...

Flott innsats - og kjempefint resultat! Rommet ser ordenteleg triveleg ut!
Helsing Irene

Torilpia sa...

Rommet ble kjempefint det!
Er så deilig å "fornye" seg uten å betale for det. Man finner jo stadig små ting man nesten har glemt .. eller en bedre plass til noe man liksom ikke er helt fortrolig med pga plassering. Plutselig finner man ut at man har veldig mange fine ting fra før. Man må bare huske på å ta de frem og bruke de :o)

Er også veldig imponert over de som klarer å finne skatter på finn.no og i bruktbutikker til stadighet.

Blir nok et koselig sted for dine påskegjester og mormoren din dette tenker jeg :o)

Ha en fortsatt flott uke - klemmer!

Bea sa...

Hei

Så fint det ble:)

Håper du får en trivelig helg.
klem

Janne-Lise sa...

For et herlig rom det ble. Jeg er også tilhenger av å få brukt noe av alt det en har i hus fra før, selv om jeg også synes det er kjempestas å få kjøpe seg noen nytt :)

Møregjengen er nok mer enn fornøyd med resultatet tenker jeg og om jeg var deg hadde jeg nok brukt det som et "frirom" for meg selv innimellom ja :) lekkert var det.

God påske til deg og dine :)

辣妹護理師俱樂部影片 sa...

無碼a動漫
無碼a動漫
無碼a動漫
免費做愛聊天室
正妹美腿成人網站
無碼a動漫
免費av成人卡通
免費成人視訊秀
成人18h漫卡通