07.05.2010

Helg og nydelig vær....

Fikk lyst å ønske dere en vakker, forhåpentligvis varm helg, med bilde av denne skjønne gamle madonna med barn som var et funn på forrige bruktmarked hos oss. Jeg elsker slike figurer og det er enda bedre når de er gamle. Denne er vel fra 50 tallet tror jeg, ser slik ut på baksiden og oppheng. Den er stor og fin, den har fått plass i spisestuen!


På bloggplassen min manglet litt lys. Jeg hadde fjernet en 80 talls "vakker gammalrosa" stoffskjerm....istedet har denne "Maria therese" lampetten fått plass. Siden jeg "måtte mekke litt" har den fått en sløyfe i toppen!! Kjekt å ha noe å skjule feil og mangler med!!


Denne planten porselensblomst?? har et år stått i spisestuen, der blomstret den dessverre nesten ikke. Nå har jeg flyttet den tilbake til kjøkkenet og vinduet der den sto før. Når den sto her blomstret den flere ganger i året med opptil 20/30 blomster pr. blomstring. Den var et vakkert syn for øyet. Håper bare den kommer seg igjen. Den er jo så stor og lang at noe måtte gjøres. Jeg laget dette ståltrådhjertet og surret den så godt jeg greide. Må nok prøve en gang til, men nå henger den slik noen dager så får vi se...Om noen vet akkurat navn på denne hadde det vært gøy...og den kule rød bilen bak, den er ikke vår......skulle gjerne hatt den jeg....Siden jeg har operert benet og hadde en uke hjemme, så var søster og lillemann på besøk. Her låner han gitaren og spør meg pent om jeg synes han ligner Venche Knutson......han er bare så herlig. Jeg vet ikke om hun spiller gitar sa jeg, da svarte han, men hun synger ihvertfall veldig pent da....så setter han igang!! Herlige lille gutten til tante!!!


Takker dere for alle koselige kommentarer. Det er dere som gjør at jeg nå forhåpentligvis er tilbake med litt oftere innlegg. Idag skal jeg kose meg litt rundt i deres blogger!!

NYT HELGEN ALLE SAMMEN!! GJØR NOE HYGGELIG!!


6 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Tusen takk Aase! I helgen skal vi til mine foreldres hytte på Holm (Sande). Så da er jeg ikke så langt unna:) Deilig å komme på hjemlige trakter innimellom.

God helg!

@afjo72 sa...

Masse fine bilder. God helg til deg :o)

Anonym sa...

Nydelige bilder og nydelig blogg du har.
Mitt første besøk hos deg.
Jeg har en porselensblomst som blomstrer nå. Leste at den blomstrer hvis den ikke får for mye vann.
Ønker deg en strålende helg.

Snertne sneller og små nøster sa...

Det ligner veldig på en porselensplante i alle fall - om blomstene er harde, lys rosa og kommer i klaser, så er det porselensplante :-)

Trivelig å få besøk når man bare sitter der :-D Spesiellt når man får en liten trall på kjøpet ;-)

Nyt godværet og ha ei riktig god helg :-D


Klem fra Siv

Line fra huset på landet sa...

Så koselig med besøk da:)Jeg håper benet ditt bare blir bedre og bedre!

God helg til deg også.
Klem fra Line

Trinola sa...

Herlig blogg dette vettu ;o)
God helg til deg ;o))