20.07.2010

"NY GANG" og gammel kurvstol....

Denne skjønne kurvstolen fra slutten på 1800-tallet har etter nøye overveielse fått bli med hjem fra butikken vår. Den er bare helskjønn og nydelig, i tillegg er den god å sitte i!! Jeg solgte disse to (en er hos en annen skjønn dame nå) til en kunde for noen år siden. Jeg angret med en gang hun gikk ut døra med de..vel vel tenkte jeg, da skulle jeg ikke ha de. Så ringte hun her om dagen, skulle flytte og måtte kvitte seg med de, jeg var ikke sen om å hente de tilbake nei...
Nå pryder den stuen hos oss med sitt flotte rustikke sitte preg, den er bare helt nydelig!! Jeg er så glad den nå står her!!
I løpet av forrige uke ble gangen stæsjet litt. Her var det litt av hvert og ikke noe sto i stil. Kan være fint det og...men her ble det for mye gitt. Siden denne gangen står for riving, blir det kun interiøret som gjøres noe med. Før bilder er et par innlegg lengre ned..vil ikke ha de med her..hihi!!
Den vakre sorte hyllen fikk jeg av en god kunde forrige uke, tusen takk Eva!! Den passet perfekt her, under det gamle speilet jeg har arvet fra min mor. Rammen på speilet var det man kaller mindre pen, med et par størk svart bengalakk ble det veldig flott synes jeg. Blank og fint, akkurat som jeg liker. Jeg tok ned alle rammer og alle er nå under prosess for å bli hvite. De som er ferdig er tilbake på veggen.
Nå er jeg veldig fornøyd med gangen og synes den er akkurat passe stæsjet.
Oversiktbilde over hele gangen skal dere få når jeg har tid å rydde først...hihi!
Her kommer fler bilder av de skjønne barna våre.
Vakre gamle gjenstander som er verd å ta vare på.

Speilet er pyntet med litt scrappebling!
Et vakkert hjerte med lavendel dufter herlig. Det har jeg kjøpt av Ingjerd med det blå huset!
Jeg takker dere alle for supersøte kommentarer! Dere er en herlig gjeng som fortjener en stor klem alle sammen!! Nå har jeg ikke mange dagene igjen til ferien!!Juhu!!!


6 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

OJ! Den ble jo kjempefin Aase! Så fin forandring.
Så gøy når man kan med enkle grep som å slippe å male, legge fliser osv, osv..men at det blir så fint likevel.
Koselig kurvstol. Så gammel altså ?! Wow. Moro.

Nå har jeg allerede vært i fire butikker og spurt etter den hekle.nybegynner-boka jeg..men ingen har den :(
Ikke det at jeg gir opp altså. Men puhh da.Kanskje et tegn på at jeg skal gjøre meg ferdig med andre ting først. Hihihi.. Har jo som kjent endel jern i ilden til enhver tid:o)

Vel,vel. Da drar jeg fram symaskinen igjen istedet jeg.
Ha en super dag Aase!
God klem fra Line
Ps: Jeg tror jeg så de rosa skoene du viste her forleden, i en butikk på Elverum på lørdag. Kjempefine!! Med "rysjer" nedover rista gjorde dem jo utrolig søte. Litt 1920-1930-talls aktige liksom.

June J. Larsson sa...

Jeg skjønner veldig godt at du var rask til å hente tilbake kurvstolene! Skulle gjerne hatt en slik sjøl! :)
Gangen din ble kjempefin jo! Og jeg er helt enig med deg i at det er lekkert med den blanke finish`n som bengalakken gir - særlig sammen med gamle,litt slitte møbler. Det blir så fin kontrast!

Du er ei svært kreativ, UNG dame, Aase! ;)

Stor sommerklem fra June
Nostalgi&Skriverier

June J. Larsson sa...

Ferierte du i Ringsaker i barndommen, Aase? Har du slekt i området der eller?

Klem
June

Lotta sa...

LEKKERT! Masse fine detaljer:)

Ønsker de en fin kveld!
Klemmer:)

Ruths datter sa...

Så fint det ble hos deg.
Klem

Min stil sa...

Heisan du.
Den kurvstolen var jo bare nyyydelig. Skjønner godt at du var glad for å få den tilbake igjen. Kos deg på ferie. Jeg går selv på ferie om 2 timer og 20 min. Hærlig!
:) Susanne