13.08.2010

Wallas verden.....

Fra et lite hyggelig innlegg til et VELDIG hyggelig innlegg. Om du liker varene fra PIP kan du besøke Ragnhild og hennes nye fantastisk flotte butikk i Asker Denne vakre skålen måtte jeg bare ha, selv om jeg samler på Green gate og ikke PIP. Inntil nå da.......
En vakker bok hadde hun også i sitt flotte lyse lokale i Strøket. Du kan faktisk parkere på taket til butikken, så nærmere kommer man vel ikke.
Jeanne Dark Living bladene har hun selvsagt, det er denne blide damens stil det!!
Mine kjøkkenstoler trenger sårt nye trekk (pga fargen da), men med mye å gjøre prioriteres dette bort. Når det derimot kan gjøres så enkelt som dette da blir de "nye" da. Under ser dere stolen før jeg hadde fått pyntet den med noen kjøkkenhåndklær til kun kr. 49,- pr.stk fra Walla verden.
I morgen skal jeg besøke hun igjen og hente flere trekk ja, måtte jo teste først...

En knallfin blomster urne i sink, stor og fin og til den nette sum av kr. 169,- var den et must!! Rålekker om jeg skal si det...

Nå skal jeg ut å støvsuge stabburet og så skal jeg sette meg i sofaen med Wallas verdens flotte lesestoff. Imorgen blir det lunsj og besøk hos Walla verden igjen, jeg gleder meg.

Har du ikke besøkt denne vakre butikken enda, så bare MÅ du ta deg en tur snarest....for de som ikke bor i nærheten så kan du shoppe hos henne Her i nettbutikken


Jeg takker dere alle for utrolig varmende kommentarer på innlegget om hærverket i butikken. Nå har de funnet brannslukkingsapparatene, og vi håper fingeravtrykk kan hjelpe de å finne pøblene.......

Ønsker alle mine kjære lesere en vakker og solrik helg, og har du fri som meg imorgen, så besøk koselige Asker og Wallas verden.12 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Stoltrekkene var virkelig unike og kjempelekre!Og Pip.. Åh. JA! Elsker serviset deres. Veldig sommerlig. Jeg var på Dorothea idag og tok både serviset og duker og kjøkkenhåndklær i nærmere øyesyn. Spreke farger som lyser opp hverdagen.
Godt å høre at hærverket er i gode hender og håper det løser seg! raskt! Utrolig kjedelig for dere!!
Wallas verden derimot har jeg ldri vært på..men hører jo stadig om det i blogglandia:) Jeg tar meg en tur neste gang jeg er i området;)

Ha en finfin fredag Aase!
Helgeklem fra Line

Brocante sa...

Har ikke fått vært innom enda jeg - ser jeg må nok ta en tur snart. Leste om hærverket i butikken deres. Håper de blir tatt snart - er nok noen dritt-unger fra området tenker jeg.

Anonym sa...

Stakkars deg!!!! fy flate så jævlig enkelte kan være.. man kan undre seg over hva som foregår i hodet på slike pøbler eller skal man si hva som mangler i hodet deres..

jeg håper virkelig de blir tatt.. egentlig skulle de blitt satt i arbeid å vaske alt etter seg..

jeg skjønner godt frustrasjonen og håper du ikke mister motet fullstendig!

stabburet.. vi har hatt tømmerhytter og jeg vasket alltid ned med grønnsåpe og salmiakk.. men, grønnsåpen gjør også at det gulner.. du kan gå på med lut for å få det litt lysere men det er en måkkajobb :) lykke til når den tid kommer..

varm klem fra mæ

ingjerd sa...

Har vært inne hos Ragnhild allerede, og må nok en tur inn i slutten av uken.....Greide faktisk å ta med meg et sånt kjøkkenhånkle jeg også.....
BOMBE!

perler på en snor sa...

Heihei:)
Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Du må gjerne lagre bildet for inspirasjon, kjekt at jeg kan være md å inspirere:)!

Line fra huset på landet sa...

Halleluja! Skjønner at du har hatt nok å gjøre ja..med både stabburet og Godslageret.
Det var jo riktig smart det da..å bruke høytrykkspyler! Det høres ut som det gikk endel fortere også ?!
Dorothea er et stykke fra meg også altså. Den på Vinterbro ivertfall. Men når vi er inne på kontroll på A-hus med eldstejenta så ligger jo den andre filianen til D. på Triaden..og da hender det jeg får tid til å stikke innom.Kaffe sammen helt klart:))
Forresten...denne verandaeni innlegget er mot vest og i hagen, og er bare en "røykeveranda" (går det virkelig an å si slikt??..hehe. Men til våren igjen skal vi bygge på videre mot det røde uthuset, som du såvidt skimter. Utenpå der skal det komme en helt identisk veranda med denne som faktisk blir vår inngangsparti (mot nord). Det er så morsomt å se denne bli ferdig nå, for da kan jeg tenke meg hvor fin den neste blir..med stor dobbeldør, kanskje en gyngestol på verandaen osv:))

Ha en finfin dag du også Aase, håper det går radig med vasking, sp du snart kan gjøre "kosetingene" som å innrede;)
God klem fra Line

Anonym sa...

Tusen takk for koselig hilsen Aase,
- og spesielt når jeg ser hva som har skjedd med butikken deres!!
SÅ grusomt..,
- de som har gjort det hadde fortjent en god omgang spør du meg!
- skjønner meg ikke på slike mennesker:-(
Håper du klarer å komme deg på fote igjen fort ,sender en god trøste-klem, Hege.

Anonym sa...

hei igjen :)

nei, vi bor i Tromsø nå.. har bodd i dk de 2 siste årene og har hus der nede som vi leier ut nå :)

håper dere får erstatning for alt ekstraarbeidet! huff.. synes synd på dere !! ikke så artig dette nei..

klem fra mæ

Linn Hege sa...

Stoltrekkene ble nydelige! De ble som helt nye stoler.

Takk for koselige kommentarer i bloggen min!

Krysser fingre for at hærverket blir oppklart! Helt forferdelig at noen kan gjøre noe slikt!

Klem!

Min stil sa...

Heisan du. Ja den dama har virkelig stil :) Putetrekkene var knallfine.
:) Susanne

(eddas) sa...

Nei huff og huff så leit med dette hærverket i butikken deres Aase...
Håper virkelig de får tak i de som gjorde det.......og at de får en klekkelig bot og laaang soning!!!
Tusen takk for hyggelig komentar fra deg.....ja...hvis jeg skal ta deg med til Maria..så blir det Ylvingen(Himmelblå) neste:)
Ha en fin dag uansett...men er nok ikke så enkelt .....det skjønner jeg.
eddaKlemmer

色情網站 sa...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看