17.09.2010

Fredag morgen...god helg!

Fredag morgen er min handledag. Skal ikke lyve så jeg innrømmer fint at noen innkjøp på matfronten også gjøres i løpet av uka. Når jeg har vært på Kiwi og brukt noen av våre kroner så liker jeg å gjøre det koselig på kjøkkenet før jeg reiser på jobb. Jeg skjønner jo fint at jeg er priviligert som faktisk kan rekke dette før jobb. Med åpningstid i butikken vår kl. 10 så går jo det supert når Kiwi faktisk åpner 07.00!!

Når matvarene er ryddet på sine faste plasser så liker jeg å pynte litt. Det er slik jeg liker det ser ut når jeg reiser. Rent og ryddig, med et stort flott fruktfat som frister de håpefulle når de kommer hjem fra skole og vi slitne etter en uke på jobb. Skal si det spises mer når det står slik å frister i forhold til om det ligger i poser i kjøleskapet!! Prøv.....
Disse vakre knivene i perlemor gjør jo hele susen på bordet, vakkert pynter de der de ligger på gamle hvite Egersundtallerker!!

En husfred er nesten alltid på plass hos oss, om den hjelper...det vet jeg ikke!! Den vakre sinkurnen er kjøpt hos nydelige Wallas verden

Denne vakre gamle kjeksboksen har mistet sitt lokk, og gjør det vakkert for oss med flott kubbelys oppi. Lyset den gir er bare så fantastisk vakkert!!

Så vil jeg ønske alle mine nye følgere ♥lig velkommen hit til min verden!! Håper dere trives her!!


♥God helg til dere alle♥

7 kommentarer:

Precious Home sa...

Ha en fin fredag og en riktig god helg!

Bossa sa...

Så koselig hos deg. Ha en fin helg. Klem :O)

Anonym sa...

Kjempekoselig stemning,knivene var lekre. God helg til deg. :)Klem.

HegeT sa...

Kjekt med alt som er unnagjort, og helgen bare kan nytes...
Kos deg som best du kan...

fredagsklem
HegeT

LeneS sa...

Ååå så deilig å få alt unna om morgenen- og så utrolig koselig å komme hjem til denne oppdekkingen etter jobb ... frukt er sunt året rundt... vel gjort og GOD HELG!!

GroLinda sa...

Ja det er koselig å ha det ryddig å fint når man kommer sliten hjem fra skole og jobb ;o) Så heldig alle dine er som møter noe slikt som dette etter endt uke med stress. Synes du er flink som ordner slik jeg ;o) Ha en riktig flott helg og kos dere alle sammen.
Klem fra Gro :o)

Sjarmerende GJENBRUK sa...

God helg til deg også!
Kos å komme hjem til fint kjøkken...
KLEM