30.09.2010

Tusen takk kjære bloggvenn....Når man har vært i bloggverden en stund så har man etterhvert fått mange nye bloggvenner. Jeg er like spent og nysgjerrig hver gang jeg skal møte en av mine nye bloggvenner......
I august var det faktisk 3 år siden jeg begynte bloggingen, og jeg gleder meg over denne flotte måten å møte alle dere fantstiske flotte damer på.
Her om dagen gledet jeg meg veldig altså....da skulle jeg møte damen bak denne flotte bloggen Anette Willemine. Ei herlig sprudlende dame med et vakkert smil!! At den dama har sans for form og farge er det virkelig ingen tvil om.

For en stund siden fant vi jo også ut at både min mann og jeg selv kjenner hennes mann fra mange år tilbake. Verden er ikke stor dere.

Vi hadde en hyggelig lunsj her i vår butikk og jammen hadde hun med en lekker gave til meg også. Det lekre lyset fra Lene Bjerre og den utrolig skjønne skålen med små kuleben som lyset står på. Hos meg er det mye tinn, og gaven kunne ikke passet bedre. Skal kose meg i sofakroken og tenke på deg når jeg brenner lyset. Tusen takk kjære Anette Willemine....navnet ditt et like vakkert som deg jo.

Nå gleder vi oss bare til bloggtreff i Drammen som er under planlegging. Håper å treffe mange av dere der, både gamle og nye. Mer om dette kommer neste uke.

Imens pakker jeg bagen og tar noen dager i deilige Danmark. Legoland er hovedbasen for turen, men jeg skal nok rekke innom noen koselige små interiørbutikker ja...

God helg herlige bloggere!!

6 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Jammen så utrolig koselig ord, kjære deg! ♥ Jeg blir helt rørt jeg, Aase! Jeg er veldig glad for at jeg tok turen til Lier, så vi endelig kunne møte hverandre. At vi kommer til å ha flere slike stunder er jeg helt sikker på. :o)
Gleder meg allerede til å se deg igjen! Du er en flott jente!

Kos dere masse i Danmark alle sammen!

Knakende god klem fra,
Anette Willemine

Sjarmerende GJENBRUK sa...

God tur til herlige Danmark!
KLEM
p.s. venter på butikktips :)

Bestemor Drillo sa...

Vakkert lysdu fikk! Koselig med slike treff! God tur til Danmark!

Sigrun sa...

Kos dere i Legoland og god helg. Klem Sigrun

Line fra huset på landet sa...

Ja..."før ei dame" :)Jeg har ikke møtt hverken deg eller Anette Willemine, men jeg har virkelig fått godt inntrykk av der begge!!
Ja..hvis jeg skulle fått ei jente til, så står Willemine øverst på ønsker over navn;) heeelt nydelig.
Men det er jo også din Nicoline også da...men her i slekten er det opptatt (oppkalling). Skjønne navn begge to!
Vakkert lys. Kjøpte meg et i gammelrosa og hvitt her om dagen jeg. Det lekreste er jo fløyelsbåndet og emblemet rundt da. DET er lekkert det:)
Klemmer fra Line

Marita sa...

Hei,

Ville bare si at du har en kjempefin og inspirerende blogg :)

Marita:)