19.01.2011

Velkommen til......

Vår nye nettbutikk


7 kommentarer:

Unknown sa...

Så herlig!! ;) Titter innom med en gang ,))
Masse lykke til!!
Klemmer fra meg,
Anki

FruHellstrøm sa...

Så spennende da :)
Kjempe masse lykke til :)

Ha en nydelig kveld:)
Klem Tina ♥

Sigrun sa...

Så fott nettbutikken har blitt Aase. Kjempejobb du hat gjort der! Lykke til. KLem

(eddas) sa...

Grattis..så fint:)
Skal jeg titte inn...
klemklem

Hasigamas mamma sa...

Hei Aase! Så komisk at du lanserte nettbutikken din akkurat... Jeg har akkurat vist noen bilder av kjellerstua vår. Hadde tatt med meg lappeteppet jeg kjøpte hos deg ned i kjelleren for å pynte litt på bildet og da jeg skulle skrive hvor teppet var fra, skulle jeg hente link hos deg -og der var det jaggu blitt nettbutikk! Moro! Og gratulerer! Og lykke til!
Klem
Lise

Line fra huset på landet sa...

Så mye fint Aase. Jeg håper du kommer til å oppdatere jevnlig og legge ut masse, masse på nettbutikken din jeg da.For sånne som meg som bor et stykke unnda selve butikken din mener jeg;) Da jeg var inne nå nettopp, fant jeg eksakt det jeg var ute etter. Skal pusse opp et møbel hjemme, og det jeg manglet, ja, det fant jeg her vet du! Herlig! Dette komme til å bli bra!
Er jo kjempenysjerrig på butikken din også..og tar nok en liten tur nedover når snøen smelter. Da får jeg kanskje hilst på deg også ?:)

Ha en finfin dag Aase. Håper du er fornøyd med både butikk og nettbutikk. Og ikke minst..håper dere får en masse kjøpelystne besøkende!! Krysser fingrene her for det.
Gode klemmer fra Line

Fra huset i svingen sa...

Kommer snart innom butikken deres en tur, er altfor lenge siden sist ;-)

Klem Karianne