24.02.2011

Middagsbord i hverdagen...

Det gleder så mye å gjøre så lite i hverdagen!
Et hyggelig middagsbord er med på å skape god stemning rundt måltidet!

Bestemors hjemmelagede bringebær er en sikker vinner til dagens pannekaker! Det er forresten også aldeles nydelig på vaniljeis!! Kanskje det skulle bli litt dessert også idag, tomatsuppe til forrett, dette blir godt.
Jeg elsker disse delene fra Green Gate! Jeg mikser og matcher det jeg har!

Pynter du hverdagsbordene eller går det i hyrten og styrten fra kjøkken benken?


7 kommentarer:

Livy sa...

Hei Aase!
Så lekkert dekket! Jeg synes også det er ekstra koselig å dekke fint til hverdags. Ikke alltid vi rekker det, men nå når jeg er hjemme i permisjon har jeg bedre tid :)

Ønsker deg en fin dag! Klem fra Livy

Martilie sa...

Kjempekoselig bord, virkelig lekkert!
Jeg må innrømme at det innimellom går litt i hyrten og styrten.. Men vi dekker normalt et koselig bord og masse levende lys skaper alltid god stemning. Viktig med litt hverdags-"luksus"!

Ha en god middag!

Klem fra Tove

Line fra huset på landet sa...

Så koselig bord du har idag:)
Neida, ikke så mye hyrten og styrten i grunn. Har alltid levende lys til alle måltider, og idag er det en nystrøket, hvit skjønn løper i bomull/lin vakkert brodert med hvit tråd et par kranser. Servietter matcher nesten alltid fargene på lysene på bordet. Så ikke så altfor mye som overlates til tifeldighetene. Men klart.. noooen ganger..når mor har dårlig tid. Ja, da hender det at ingenting matcher eller at duken er nystrøket..eller med en syltetøy-eller kaffeflekk på uten at jeg slenger den i vaskemaskinen med en gang for dèt;)....ja, for ellers hadde jeg ikke gjort annet enn å vaske duker altså! :o)

Gode klemmer fra Line.
Ha en fin dag Aase!

Buglas design sa...

Hei Aase
Jeg har også dette serviset på kjøkkenet, men i rødt og alle typer. Mikser og matcher hele tiden. Blir jo så flott:)

Fra huset i svingen sa...

Her har vi også hatt pannekaker i dag, men ikke på like fancy dekketøy som deg da ;-)
Det syltettøyet er sikkert super godt, for meg er det kun hjemmelaget eller rørte bær som gjelder for ferdigkjøpt fra butikk er sjelden godt...

Ha en fortsatt fin dag!

Klem Karianne

Hasigamas mamma sa...

Her går det i hurten og sturten :) Pynter aldri bordet dessverre, tenker stadig at jeg skal gjøre det, men får det liksom ikke helt til... men det gjør du, ja! Både dette og festbordet under her! Gratulerer så mye med overstått bursdag! SÅ mye fine gaver du har fått! Moro med bursdag!
Klem
Lise

Myrullpiken sa...

Nydelig..
*Bland og miks*

Håper du får en super søndag:)
Klemmer fra Myrullpiken<3