14.05.2011

Lunsj....og litt i tenkeboksen...

Nå skal vi snart kose oss med en litt sen, men deilig lunsj idag! Det er ikke ofte vi har tid og faktisk lyst til å pynte litt ekstra for en helt vanlig lunsj.

Jeg er fortsatt veldig glad i Green gate servicet vårt. Vi har samlet opp i noen år nå, så det holder vel egentlig....Det beste med dette servicet er at det er lett å blande alle delen for de matcher jo uansett!

Jordbærne smaker enda ikke som Lierbær...men de pynter opp og ungene spiser ivei...

Nå skal eggerøra lages og spekeskinka finnes fram.....brødet dropper vi!

Litt salat som er plukket tidlig er søt og god!

God helg til dere alle.

Mens jeg i helgen holder på op pynter litt ute og flytter en stor skråning med stein, bruker jeg tiden på litt bloggtanker!

Har laget blogg for butikken vår og den føler jeg at er viktigere enn denne. Vet at jeg kommer til å savne å kunne legge ut ting fra min private heim..........men føler jeg får veldig lite igjen for denne bloggen. Minimum 100 innom i løpet av dagen og ja hvor mange kommentarer....vel jeg tenker litt til!!

14 kommentarer:

Gro aka emrille sa...

Åh! Det så ut som en deilig lunsj! håper dere koste dere masse:)

Gry sa...

Ja det så godt ut ja! Jeg er en av de som er innom bloggen din hver dag og må nok erkjenne at jeg er utrolig dårlig til å legge igjen kommentarer etter meg! Håper du bestemmer deg for at denne også skal bestå! :)
Klem fra Gry!

Familien i Fjellborg sa...

mmmm dette så deilig ut
håper dere hadde et koselig måltid.
Green gate er jo bare kjempe fint da - ikke rart du er fornøyd.
ønskder deg en flott helg
en liten hilsen fra Anita s

Hanne sa...

Du er kjempeflink med bloggen og det er sikkert mange som, bare kikker og koser seg med de fine bildene dine. Håper du fortsetter med det.
Ha fortsatt en fin søndag og Gratulerer med dagen 17. mai!

Hanne

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Bildene av lunsjen deres gjorde meg sulten kjenner jeg. Regner med det smakte;).

Håper du ikke slutter å blogge altså. Jeg er forhåpentligvis tilbake etter en lang bloggpause, og vil jo da ta en titt innom deg.. 100 innom bloggen på en dag, det er jo veldig mange, og tyder jo på at de liker det du publiserer;)..

Er det lett for rullestolbrukere å komme inn i butikken deres?? Har så lyst å ta en tur og mannen vil gjerne bli med ser du;).

Ha en fin maisøndag videre;)

Klem fra Marilinn

Guttemamma sa...

Så deilig lunsj du har stelt i stand! Vet du hvor det ble av Mona sin blogg?? Hun forsvant bare...
Ha en flott nasjonaldag dere også!
klem♥

Jorid + NOE Blog sa...

Se der! Bloggen din ser flott ut i mobilversjon!:-))

God søndag!
Klem

Anonym sa...

Hei Aase:) Ja, jeg skjønner deg så godt når det gjelder bloggen. Hadde eksakt de samme tankene som du jo vet..synes det er kjempehyggelig at så mang kommer innom.. men få kommnentarer. Jeg skjønner deg ivertfall.. og jeg kommer til å følge deg på den andre bloggen. Godslageret har jo så utrolig mye spennende også. Jeg aner at du har myyye mer spennnende i butikken også, enn det du rekker å legge ut i nettbutikken?! ;)

Det måltidet der så herlig ut du! Hehe.. jeg har spist jordbær siden de kom i butikken i år. Litt varierende. Aldri helt over meg av begeistring.. enda. Det kommer med de søte norske jordbærene det;)
Spekeskinke og eggerøre hørtes vidunderlig ut! Vi har akkurat kommet hjem og landet etter dåp iadg vi da. Gryterett og masse kaker. En fiin dag, og koselig å feire en liten niese:) Men nå har jeg fått nok søtt, og spekeskinke og eggerøre med et glass øl til kunne ha passet til kvelds;)

Ha en fin kveld Aase.. og ikke minst.. 17.mai! :)
Gode klemmer fra Line

Brocante sa...

Hei Åse. Det er de private bloggene som er de hyggeligste da. Jeg har inntrykk at vi var flinkere til å legge igjen spor tidligere. Tror nok det gjelder meg også faktisk. Det er jo kommentarene som gjør det så morsomt. Man blir jo litt skuffet nå det virker som det er liten respons. Selv om det ikke er så mange som tar seg bryet med å skrive litt, er det nok allikevel mange som syntes det er hyggelig å lese bloggen. Håper du beholder denne også. Ser forresten at du har flyttet butikken og at dere har torsdagsmarkeder osv. Stikker nok snart innom deg tenker jeg!

Anette Willemine sa...

Ønsker deg og dine en vakker 17. mai-feiring, Aase! Kos dere masse! :)

Klem,
Anette Willemine

Lene - Nabon sa...

kan ikke legge ned vet du Aase! Takk for kommentar i bloggen min!

STINE sa...

deilig. misunnelig..

Livy sa...

Hei Aase!
Jeg skjønner godt at du vurdere det, men samtidig håper jeg du fortsetter å blogge(privat) - det er alltid så hyggelig å titte innom deg! koselig å se glimt fra ditt hjem og smått og stort som skjer deg og dine herlige barn + dine scrapperier!

Ønsker deg en fin kveld, og tusen takk for alltid koselige hilsner hos meg!

Klem

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Hei igjen;).

Bunadssølv i tuppervarebokser har jeg ikke hørt om før. Sikkert lurt det ogs. Jeg pakker inn søljene i plast. Da blir de ikke så veldig stygge iallefall;).

Mannen min kjører rundt med skinner i bilen, så de kan lett legges over trapp, dersom det skulle bli problemer med å få han inn i butikken;). Vi skal snart innom Inmente kjøkken i lIer for å levere hustegning, da kunne vi ha sveipet innom butikken deres også (om ikke mannen har andre ting han må rekke selvfølgelig). Har notert mobilnr. ditt;).

Ha en fortsatt fin kveld Aase;).

Klem klem fra Marilinn