20.09.2011

Durance...hva bruker dere?


Dere som bruker Durance produkter....hva bruker dere?

Ønsker å vite hva dere bruker både av egenpleie produkter og vaskemidler.

Jeg skal begynne å selge dette i butikken og det er jo et hav av varer å velge i...vanskelig..kan ikke kjøpe alt heller...

Håper noe har noen gode råd! kanskje det vanker en liten gave også.....

Har forresten vunnet idag også jeg....en herlig liftgardin fra en herlig blogger, det blir et annet innlegg...


12 kommentarer:

fruSärås sa...

Hei!!
Gardinen er underveis;o))
Men denne Durance greia, nå er ikke jeg så mye inne på dette, men skulle ønske å prøvd den med lavendel til vaskemaskin, for den lukta skal vist holde kattene unna......og da er det noe for meg til utestua;o))
Så gi meg et pip når du ev har den, for jeg vil prøve;o))
Ann Berit

Thelma Louise sa...

Hej :-)) jeg kjøpte håndsåpen, hjelp så mye klager jeg fikk av de andre i huset, lukter sååååååå vondt, og sprutet feil...jaman jamne sa jeg det er jo durance :-)) hva er det sa de ? Etter det har jegmikke kjøpt noe, vant et fiffige i blogglandia, det liker jeg :-))

anne sa...

Hei. Jeg har gitt multiusage lavendel i gave til halve slekta og venner - alle har kjøpt den på ny og på ny,selv er jeg avhengig,ikke bare pga duft men pga den er så godt for gulvet (den legger nemlig ikke igjen fett/såpe på mine matte gulv og den vasker rent - helt fantastisk å ikke måtte vaske gulvene 2 ganger etterhverandre) Den fungerer også godt på stål spiler i trapp feks.
Enig med håndsåpen egentlig - lavendel lukter ikke fullt så godt der - syns rose er deiilg,men den legger seg litt og dermed blir spruten "tettet" til og spruten fyker i hytt og vær,men det er ikke eneste såpe som har det problemet. Skyllemiddel og strykevann - deilig :)
Rom spray like så :)
TRor du får solgt litt av disse produktene da :) de aller vanligste..lavendel er vel en av di beste syns jeg
Anne
annejsl75@gmail.com

anne sa...

ps Duft lys er også gøy å ha,eneste ulempe er at jeg syns de er litt vel dyre - ca 200 kr for et duftlys hindrer vel flere til å kjøpe,selv har jeg kjøpt i gave og til meg selv,men syns det ble en litt kjip gave (og da tenker jeg; vet vedkommende at det koster nesten 200?!)
Mulig du kan selge det litt rimeligere ??
Nok en gang hilsen anne *

Lykkeliten sa...

Har kun fosøkt Skyllemiddelet med lavendel, og det er herlig!

Gratulerer med premien din, og lykke til med innkjøp av produkter.

Klem Lykkeliten

Fra huset i svingen sa...

Heisann :-D
Jeg bruker Durance Multi-usage som lukter herlig lavendel...Ellers har jeg hørt om mange som er veldig fornøyd med strykevannet deres!

Klem Karianne

Mira sa...

Har ikkje prøvd så mye annet enn såpestykkene, for det er jo litt dyrt da!

(Tror ikkje lavendellukt holder katter borte forresten, katten min ligger i lavendelbedet ute heile sommeren, og inne lukter det lavendel av tekstilene fordi eg bruker noen dråper lavendelolje fra apoteket i nøytralt skyllemiddel.

klem,

mettepip sa...

Jeg har iallefall sovet i sengetøy vasket med Durance, og det var vidunderlig;)
klem fra
Mette

Skravlehue sa...

Heisann! Sjekk bloggen min og bli med på blogglotteriet mitt!

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen Aase;). Duranceproduktene har jeg ikke så stor erfaring med. Har prøvd oppvaskmiddelet deres, og synes det er helt greit;).

Spennende med både skole og ny jobb da. Er det videreutdanning du driver med? Akkutavd. på Lier kan jo være både utfordrende og spennende på en gang det da. Mannen din kommer tilbake på AMK også ja. Blir litt forandringer hos dere for tiden skjønner jeg. Tror vi må få få ut fingeren og ta turen innom butikken deres mens dere ennå er der;).

På tirsdag starter jeg og pappa så smått med trefellingen på tomta. Gleder meg skikkelig till alt som skal skje nå fremover. Endelig!!!

God helg Aase. Klem fra Marilinn

Unknown sa...

Heihei;)
Jeg elsker Durance duftlysene med lavendel og luktoljer med pinner ♥ Er faktisk litt avhengig av disse;)
Har også vaske og skyllemiddel og husvasken, alle sammen er kjempebra produkter som er vel verdt prisen syns jeg;)

Ha en finfin helg!

Klem line

Lena Marie, LillMi sa...

Jeg er superfrelst av Duranc. Bruker daglig oppvaskmiddelet, bruker også både vaskemiddel og skyllemiddel mye, da lukter det såååå deilig av klesvaska! Vasker huset med husvasksåpa. Har byttet ut alt som kan byttes ut tror jeg, hehe:) zalo og grønnsåpe er bannlyst:P

Liker godt at butikker ikke bare har lavendelluktene (syns mange safer der) også må jeg si meg enig med ei før meg her at duftlysene er litt vel dyre...