26.12.2011

2 juledag....

2. Juledag og tid for å vise fram vår nyervervede sofakrok. Siden tiden min har vært litt knapp i det siste så har jeg ikke fått vist fram denne delen av stua. Før var det to skinnstoler og et skatoll her. Nå som vi har begynt med nattevakter igjen kunne det være godt med en "relaxavdeling" i stuen. Våre to små jenter som faktisk ikke er så små lengre krever jo en hel 3 seter hver...det betyr at det ikke er plass til oss i sofaen foran tv lengre. Med denne nye avd. i stua, kan vi også slappe av og se tv sammen med barna. Samtidig er det er sted hvor den som skal på nattevakt kan hvile litt før. 

Å blogge hele stuen i et bilde, blir ikke aktuellt før julepynten og alle pakkene er borte.....for her ser det ut...Jeg tror forresten denne sofaen har blitt min nye bloggplass, med bena opp og laptop på fanget så sitter jeg godt ja. 

Vår hverdag ble jo litt mer travel i høst, jeg har begynt å jobbe ved akuttavdeling på psykiatrisk sykehus og i tillegg begynt på videreutdanning i psykiatri. Min kjære har begynt i sin gamle jobb ved AMK sentralen, altså sittter han og styrer flåta på 113 telefonen. Butikken har vi enda og deler på den. Vi flyttet jo inn i nye lokaler og la stilen litt om. Nå går det i gamle lampedeler og nyere interiør og gaver i tillegg....Snart kan jeg også publisere enda en nyhet....det blir spennende framover.

Nå i jula koser vi oss hjemme, idag blir det en tur på skøyter i tillegg til julekoldtbord hos svigermor og svigerfar. Deres første jul i ny leilighet, de solgte sitt småbruk og flyttet nærmere oss.....herlig Snillere mennesker finnes ikke. De er også grunnen til at denne nye sofaen kunne flytte inn til oss, sammen med ny og flott komfyr og koketopp med induksjon. Og alt dette utenom julegavene.....snille svigers.

Jeg vil med dette innlegg også takke alle mine kjære lesere, nye og gamle som jeg ser følger med selv om jeg ikke kommer med noe nytt Veldig takknemlig for alle kommentrer og hilsner året igjennom

Jeg savner dere veldig og gleder meg til å treffe mange av dere på bloggtreff i februar!!

Håper å få til et innlegg i ny og ne på nyåret også. Senere i jula kommer en bokanbefaling fra meg også.......... vi har det nemlig litt tett på livet at ikke alle har det like godt som oss....


4 kommentarer:

Elisabeth Helland sa...

kooooselig du har det der.... :o)
ha en fin fin romjul videre...
klem

HegeT sa...

Så kos å "høre" fra deg igjen... Har skjønt at du har travle dager.. Håper dere får tid i jula til å kose dere litt ekstra sammen...

Juleklem fra
HegeT

Ruter & Hjerter sa...

Åse: hvor har du fått ta i de Glass juletræne? har såå lyst på slike... veit du om man får kjøp dem på nettet??? Så dem hos dem sammmen med hadeland nissene:))

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei
Tusen takk for koselig hilsen - så artig at vi har så mye likt :) Koselig bloggkrok du har fått deg og jammen må jeg si du har snille svigerforeldre. Såå snilt av dem.
kjempekoselig her inne hos deg så jeg legger meg til som følger.
fortsatt god romjul til deg og dine.
klem anita s