21.02.2008

Kan en scrapper ha det bedre?????

Ja kan en scrapper virkelig ha det bedre enn jeg hadde igår??? Jentene har vært på hytta siden søndag med svigers. Jeg har fått gjort masse ting som de synes er kjedelig å være med på. Igår var vaskedamen hos oss på dagen. Når jeg kom hjem kl 16.30 laget jeg omelett til aasemannen og meg selv. Vi hadde en koselig rolig middag. Så kommer det beste med dagen, siden huset bare sto å skinte mot meg var det bare å sette seg rett i scrappekroken å være kreativ!!!! Det kan bare ikke bli bedre.
Har egentlig ikke noe å vise til fra kvelden, lagde nemlig ferdig swappen for kosemat,pakket og sendt!!! Godt å være ferdig med, gleder meg til returen på den altså!!! Fikk også stempelt opp endel trykk og embosset, så nå har jeg masse å male å kose meg med framover!!

Så var jeg så heldig å få en telefon fra Minnehjørnet i Ski igår, har stått leeenge på venteliste for et kurs!!! Nå hadde jeg og TRUDE endelig kommet med!!! Dette er ikke et hvilket som helst kurs , men et kurs i fargelgging Distress med selveste idolet mitt, ANITA HAGEN.Gjett om jeg gleder meg!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

hei hei aase;)
tusen takk for koselig hilsen hos meg;) og du og du så masse fint du hadde her inne. du er bare så flink;)

ååå så heldig du har vært da som får være med på kurset til Anita, ja jeg tenker nok du gleder deg tiil det.

Ha en kjempe fin dag;)
god klem fra elisabeth

Livy sa...

Det høres ut som en perfekt dag!! Så heldig du er som endelig har kommet med på kurset! Grættis:-) Vil ønske deg en riktig fin torsdag! Klem
Ps: Scrappetørken er over *lol*

Anita Hagen sa...

Men herregud så koselig. Jeg er minst like glad jeg som du at det ble plass på kurset. Gleder meg og håper selvsagt at dere får innfridd forventingene deres.

Jeg blir jo så rørt og glad når jeg ser alle de flotte hÄnglarkortene som laget rundt omkring i det ganske land. Julekortene du har laget her er jo så flotte da Aase *sukk*

Ha en super mandag videre og en superduper uke! Så sees vi på Minnehjørnet neste helg =)

Klem Anita