15.04.2008

Lenge siden forrige arbeider!!Ja jammen er det lenge siden jeg har lagt ut noe nytt her. Ikke bilder engang, uff, ikke bra!! Vel vel tiden flyr altfor fort om dagen. V har vært på messe i helgen og det er mye å gjøre , både før og etter!! Jentene koser seg om dagen, litt koseligere å være ute når det er lyst om ettermiddagen/kvelden. Syklene er framme og det er bare så deilig.


Ellers har jeg jo problemer med nakken min, kan ikke bøye hodet bakover eller brått til siden uten at "det går trillrundt". Ja nå vet jeg ihvertfall hva det vil si.......... får behandling hos kiropraktor 2 og 3 dager i uka!!! Ikke bare er det stress å komme seg dit, men tenkt hvor mye penger jeg bruker som kunne vært med på messa neste helg...............................Ja ja, det viktigste er å bli helt frisk, dette er ikke gøy!!


Jg har jo selvsagt masse bestillinger på kort nå til mai, ikke så lett da jeg ikke kan sitte å se lenge ned!!! Vel jeg må bare klare det jeg har tatt på meg.

Vi ser dere to kort jeg lagde før helgen, full fart og ikke helt fornøyd nei.......


Jeg shoppa meg ny benk til kjøkkenet i helgen også!! Nye gardiner og puter ble det også!! Vel nytt og nytt, er vel over hundre år gammelt alt sammen!! Dere skal få se når alt er fikset klart!!


Så vil jeg bare takke for alle superhyggelige kommentarer dere legger igjen her!!

4 kommentarer:

Livy sa...

Heisann!
Så hyggelig med en oppdatering! Huff så kjedelig med nakken da, håper du er bedre nå!

Håper på bilde av benken med putene etterhvert;-) Ellers er det jo nydelige kort du lager da - du er så flink!

Ønsker deg en fin torsdag - og du; snart bare en uke til messe:-)

*Klem*

Maya sa...

Så flotte kort du har laget - de var skikkelig fine med så mange detaljer!

Ha en fin fin søndag i vårværet :-)

Salte sa...

Wow, for noen kort du lager - utrolig dyktig til å male er du også!!

Anonym sa...

Så kule kort! Jeg får forresten ikke lest hele innlegga dine, bildeserien med LO´er går liksom over innlegget ditt hvis du skjønner :s

Kos deg i vårværet og ikke gå glipp av det fordi du sitter inne og laget kort til andre ;)