18.08.2008

1.skoledag for Viktoria!!





Viktoria har sin første skoledag idag, og jammen var det en spent jente som våknet når det ennå var tidlig morgen!! Tre jenter på badet, krølltenger, rettetenger og hårføner!! pappa stakkar han hadde vett på å bli utenfor til vi var ferdige!! Viktoria hadde nyinnkjøpt antrekk og sekken klar!!


Hun hilste pent på rektor og lærinne og gikk så flott med klassen. Jeg hadde fryktet at hun ville henge i beina mine og ikke helt klare rive seg løs! Vel jeg var vel litt for mye mamma der altså!! Hun klarte seg jo bare sååååå bra!! Ingen tegn til gråt og tull som vi har hatt på SFO hver dag nå!! Det var så godt å se hun ikke tøyset!! Gleder meg til å høre hvordan dagen har vært når jeg henter etterpå!!


Ikveld skal jeg ta litt bilder av stua før jeg begynner å strippe den, malern kommer nemlig om et par uker!! Da skal tak,vegger,vinduer og muren/peisen males!!! Gjett om jeg gleder meg!! Jeg skal også kaste ut et vitrineskap som IKKE skal inn igjen!!!!


Ønsker dere en flotters uke alle superhyggelige damer!!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Gratulere med skolejente, masse lykke til! Virker som en kul butikk dere har, kjempebra med bruksalg og gjenbruk.
Hilsen Marianne

Vibeke sa...

Høres ut som en flott skolejente dere har. :)

Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min, setter pris på det. :)

Ha en flott dag. :)

Klaffen sa...

Victoria er ei herlig livsglad jente, som vet hva hun vil - og får det til! Søte bilder av den store dagen. Klem fra naboen