13.01.2009

Frøken fryd.....

I dag kom det en lekker pakke til meg!! Hadde jo bestillt da men....jammen er det gøy å få uansett!! Å det skal jeg si dere jenter om dere handler hos http://frkfrydsinnettbutikk.blogspot.com/ så blir dere fornøyd!!! Jeg kjøpte varer for et par hundrelapper og jammen lå det en pose med polkagriser og noen lekre hjerter til pynt ekstra oppi!!! Utrolig flott synes jeg!!! Det er de små gleder som gjør hverdagen så fantastisk!!! Jeg kommer garantert til å handle der igjen!! Skal legge ut bilde senere!!

4 kommentarer:

Klaffen sa...

Ja det må jeg si. Skal innom der ja, når magen og jeg er blitt venner igjen... gleder meg til blogg treff! Ringer du vollywood? klem

Frk Mille sa...

Å det er jo kjekt i seg selv med pakke i posten, selv om en vet hva som er oppi. Men guri det er kjekt med overraskelser. Tipper det blir mer handel der fremover med slike overraskelser.

Ligger en utfordring og award til deg i bloggen min.

Frk Mille

Guttemamma sa...

Takk for utroooolig koselig kommentar hos meg!!! Men hva var det i pakken din da??

Unknown sa...

Hei Aase
Sååå hyggelig at du skal selge boken vår i butikken din...og takk for at du reklamerer for den på bloggen. Jeg har veldig lyst til å besøke butikken din...Hanna og jeg har snakket om å ta oss en tur når det blir litt roligere.
Klem...Ellen