25.05.2009

Dyre kunstverk.....

har vi ikke råd til!! Holder på å shiner litt opp på kjøkkenet. Litt skal vekk,litt skal bytte plass og masse skal males. Jeg ønsket meg et nytt kunstverk på kjøkkenet, og liker lerretter som henger rett på vegg.

Siden vi har en kreativ ung frøken på 7 år her så ble hun tildelt lerrett i rett størrelse og maling i de rette farger!! Dette er for meg mye mer kunst enn det jeg ikke kan se hva er, som for meg, helt ukjente har malt!! Viktoria elsker klæsje og kline med maling og her er resultatet som nå pryder kjøkkenveggen!! Nydelig synes jeg!!
Her er er bilde av to jenter som skal i bursdag til tante og fetter!! Kjolene har jeg sydd og ble faktisk ganske så fornøyd med de! Snart ut å kjøpe mer stoff!!

Sender også noen store klemmer til dere alle for alltid koselige kommentarer. Blir stadig "kjent" med nye og spennnede blogger, og det liker jeg godt!!


Kjenner på meg at det blir litt sjeldnere blogginnlegg nå i denne årstiden. Hagen krever mye og tiden strekker dessverre ikke til! Jeg lover også å komme innom dere når det blir noen regnværsdager og jeg "er litt i rute" med arbeidsoppgavene her!!


8 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Så flink du er til å sy Aase! Flotte kjoler og søte jenter. Ser ut som det er en kunstnerspire i familien din.
Ann-Katrin

Min stil sa...

For ett flott bilde. Ekstra morro er det jo når det er laget av små barnehender.
Flink du er å scrappe.
:) Klæm Susanne

AG sa...

Så flott bilde:) Koselig med noe personlig på veggene synes jeg. Selv har jeg og kjæresten malt hvert vårt bilde som pryder veggen i gangen og på stua, ordentlig koselig:)
Håper du får en flott uke!
Klem AG

Gro aka emrille sa...

Så flotte bilder da!
Mye bedre enn mye man kan kjøpe, og så så utrolig mye mer koselig!
Ordentlig flink er hun!

Kjersti sa...

Hei Aase! Så kult bilde. Smart måte å gjøre det på, og ikke minst personlig når det er en ungene som har laget det!
Embla er verdens søteste, snilleste hund (ikke spes. innhabilt sagt..) Og i dag har det vært litt for varmt for både henne og meg! Vi har faktisk tatt årets første bad i dag, i fjorden 16-17 grader. Brrrr, men veldig godt med avkjøling! Så er det tilbake på jobb i morgen. Håper (nesten) på dårlig vær... Håper også vi sees snart. Klem

Guttemamma sa...

Virkere som om halve Norge har vært hele "sommergale" i pinsen, vi trngte vel dette etter all snøen i vinter og en nokså kald vår!!! KOs deg videre,vi blogges!!
KLem

Livy sa...

God kveld i stuen!
Håper pinsen har vært super min venn!

Så fint bilde hun har laget:-)

Ønsker deg en fin uke videre!
Klem fra Livy

h.espe sa...

Hei Aase!
Takk for koselig visitt tidligere i kveld. Ja, jeg har oppdaget noen "gullige" små butikker i det siste, og Nytt og Shabby er virkelig en av dem. Du får gi beskjed om du drar til Oslo da, og passer det, så slenger jeg meg med...;o) Hadde vært kos!

Bildet din datter har laget, var jo bare så flott. Kreativ og flink er hun, det er sikkert og visst :o)

Ha en fin uke!

Klem Hildegunn