10.07.2009

God helg!!

Denne uken har jeg sydd og sydd. Jentene har fått nye buksedresser og de var superfornøyde begge to. Siden vi skulle ut å feire svigermors 70 årsdag på Villa Malla så passet det jo å pynte seg litt.


Imorgen reiser de med svigermor og svigerfar på hytta, vi får noen dager alene og de skal benyttes godt!! Jentenes rom skal få nye kommoder og bord, og litt annet sikkert.....vi får se. Et besøk på Ikea kan fort føre med seg noe!!

Idag kom min kjære nabo Brita på besøk med en sommergave til meg!! Nydelige lysestaker i mosaikkglass og noen utrolig lekre servietter med bilde av bestikk i perlemorsmønster. Å som jeg ønsker meg et slikt bestikk du!!! Imens får jeg se på disse vakre serviettene., tusen takk Brita, du er kjempesøt!!

Ønsker alle mine flotte bloggvenninner en vakker helg, ferie eller ikke. Avslutter med et stemningsbilde av den lekre gaven idag!!

12 kommentarer:

AG sa...

Så fine buksedresser du har sydd til jentene dine:) Fin gave du har fått også, koselig med små hverdagsoverraskelser.
God helg!
Klem AG

Lotta sa...

Hei hei!
Så nydelig blogg du har.. legger meg som følger jeg.. :) Mmmm..fikk jammen lyst på jordbær også:)

Fine buksedresser ja.. skulle ønske jeg var flink med slikt! Desv valgte jeg sløyd istf håndarbeid på skolen..

Heldige du som har fått gave da..det er alltid kos:)

Ha en fin helg..
Klem fra
Lotta

ceciliegrut sa...

Så fine de var! Og skikkelig søte også :o) Sånn buksedress kunne jeg godt tenkt meg å prøvd å sy, både til Maisi og meg selv. Kjøpte meg en på NoaNoa nå for litt siden, kunne kanskje sett etter den?

Brocante sa...

Så fine dresser da! Jeg syr og syr selv - men bare rette sømmer! Har aldri fått til å sy klær så nå ble jeg imponert. Ha en riktig fin helg og kos deg i regnværet. Jeg er i Valdres og pusler i husmannsplassen jeg pusser opp - herlig!

Maliva`s verden sa...

Hei..så flink du er til å sy...De buksedressene der var jo bare kjempesøte..Ser ut som døtrene dine er fornøyd også...Har hørt om spisestedet Malla..var dere fornøyd med maten,stedet?Go`lørdag til deg fra Maliva

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Så fine jenter. Du er også dyktig til å sy. Er butikken åpent i neste uke? Ha en fin hjemme-alene-uke og fortsatt go kveld...klem H

ARKinterior sa...

Så fine jenter og buksedresser. Jeg glemmer aldri hvor fornøyd jeg selv ble da min mor sydde en slik til meg da jeg var liten. den var i småblomstret, blått stoff...jeg elsket den.
-Kjempekoselig blogg du har.

Rådyrveien sa...

Så fine jentene var i de nye buksedressene! Flott stemningsbilde av gaven du fikk også. Koeslig med overaskelser i hverdagen.
Ha en fin søndag!

Sigrun sa...

Så flotte buksedresser du har sydd! Hva du kan! Dødsflink!

Headeren kan vi hjelpe deg med. Men vi må bare bli ferdig med ferie!

Klarer du ikke å vente kan du laste gratis ned photoscape og prøve selv!

Klem

Catrine sa...

De buksedressene var bare superfine! Sånne tror jeg småjentene mine ville elsket! Nå fikk jeg lyst til å børste støv (bokstavlig talt) av symaskinen min.
Kan jeg spørre hvor du fant mønsteret? *klem*

Evy sa...

Det var noen flotte buksedresser! Å sy klær er noe jeg har veldig lyst til, men har jo ikke prøvd meg særlig på det. Kanskje jeg skal hive meg på noe? Ble jo veldig inspirert av ditt mesterverk :-)
Hilsen Evy

Hege - BOLIGglede sa...

Åååå så søte buksedresser. Skulle jeg gjerne hatt til mine tre jenter. Men er desverre ikke noen reser med symaskin.;(
Er endelig på nett igjen etter tre uker uten.