20.11.2009

Tjuvstart....

er visst inn om dagen, og jeg henger meg mer enn gjerne med jeg altså! Her om kvelden hadde jo jeg og skjønne Gro fra The creme house en hobbyskravlekveld. I tillegg til å ha en meget hyggelig aften hvor jeg lærte et brettealbum så fikk jeg en vakker gave av Gro!! Tusen takk Gro!!!


I pakken var det nemlig disse flotte tingene og da må det vel være lov å starte bittelitt med pyntingen eller???Joda, her er det fullt lov! Hun har sydd denne vakre lavendelposen og pyntet esken og jammen har hun laget tagsen også, utrolig!!
I går kjøpte jeg også denne vakre røde filtbrikken på Kid. En svibel har fått plass i en enslig gammel kopp. Gjenbruk er flott det og!!



Jeg vil takke dere alle for utrolig søte og hyggelige kommentarer. Jeg skulle ønsket at jeg hadde mye mer ledig tid til å studere og kommentere i deres flotte blogger. Snart...snart.....snart...har jeg vel tid til det jeg vil eller....uansett dere skal vite at det er utrolig koselig at dere besøker meg!! Tallene stiger fra dag til dag!!!
Minner også om min trekning som gjøres 1. desember, link på høyre side her!! Meld dere på!!


10 kommentarer:

Skogland sa...

Takk for koselig kommentar, Aase! Kjolen er i fleece, men jeg har sååå lyst til å sy en i ull til meg selv!
Det er nok ikke like idyllisk overalt her for tiden, med rep. av låven og presenning på ene husveggen..heh..men det blir vel bra til slutt ;)
Har tjuvstartet litt med svibler & amaryllis jeg også :) begynner å få litt julestemning, men jammen går det fort fremover også! Her går helga med til dugnad og jobb for min del. Når gubben har fri, jobber jeg ;)

Kos deg i helga!

Kathrine H sa...

Koselige bilder - og for noen flotte ting du har fått! :o)

Jeg gleder meg til jul, men det er ingen tjuvstarting her i huset - dermed koser jeg meg med å titte rundt hos bloggere som mer enn gjerne legger ut bilder av "juleting". ;o)

Ønsker deg en riktig god helg!

Bossa sa...

Fine ting du har fått og kjøpt deg.
Ha en god helg.
Klem :)

Torilpia sa...

Koselig å få gaver - særlig når de er så fine som dette :o)

Skjønner godt at du blir fristet til å pynte litt .. :o)

God ide å bruke gamle enslige kopper til pynt på den måten.

Ha ei flott helg!!

(eddas) sa...

Så koselig med slik hobby skravle kveld...
ha en fin helg Aase...
klemmer edda

Anonym sa...

Hei Aase! Klart jeg kommer innom og hilser på deg:) Men jeg tror ikke det blir noen tur i morgen da veiviser Christine er innlagt på sykehuset stakkars! Men vi ses nok snart! Klem Eli

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja nå er det bare koslig å begyne å pynte litt. I dag har vi vært på julemardet og fått bra med julestemning og nyinnkjøpt julestæsj.

Ha en fin kommende uke
Klem:

Nina Kristin sa...

Nydelig gave! Og det er lov til å begynne å komme i førjulsstemning nå, det er snart 1. søndag i advent. Jeg var på julemessen til husflidslaget i hjembygda mi i går, og fikk kjøpt med meg noen fine ting som skal pynte opp til jul. Venter litt med å ta de fram, men gleder meg veldig til det!

Skogland sa...

hihi...kan hende det blir en 10års tid til her også! :P
Drømmer & planer må man ha!

Ønsker deg en fin uke :)

Klaffen sa...

Juhu - dette kan du Aase:) Blid effetiv og inpirerende som alltid. Altfor lenge siden vi har møttes - tar en tur denne uka! Klem i fleng