20.04.2012

Forandringer.....


Hei på dere!

Dårlig samvittighet for manglende oppfølging.....sånn har man det bare noen ganger. Her måtte bloggen vike plassen en periode. Den er nok enda ikke over, men en liten oppdatering får dere ihvertfall.

Vår fysiske butikk ble i februar lagt ned......trist, men nå er jeg bare glad. Skal man drive butikk så må en kunne leve av det, det kunne vi dessverre ikke. Nå har vi kun nettbutikken.

Så måtte jeg ut på markedet og søke jobb. Når min kjære jobber 12 timers vakter ble det vanskelig for meg med turnustilling. Så vet man jo da at jobber for hjelpepleiere alltid er turnusstillinger.

Jeg sendte før påske en søknad, ikke noe annet jeg hadde lyst/mulighet å søke på heller........44 søkere og JEG BLE INNKALT til intervju. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ var jeg så heldig at jobben den ble min den gitt!!!

Fra høsten skal jeg altså begynne som hjelpeleier på en barneskole med spesialavdeling for barn med autisme ♥ Full jobb, dagtid, glade barn, mye ferie, hva mer kan man ønske seg!!

I tiden fram til 1.august jobber jeg ved 2 akuttavdelinger i psykiatrisk sykehus og ved et behandlingssenter for unge psykisk syke!

Der ordner seg for snille jenter! Nå kan vi puste lettet ut!! Livet er fantastisk!

Jeg takker dere alle som trofast besøker bloggen min, selv uten oppdatering....dere er skjønne!!

5 kommentarer:

Fra huset i svingen sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen, og ikke minst gratulerer så mye med ny jobb :-D

Klem Karianne

Huldra sa...

Gratulerer så mye med ny jobb! :)

Syifa Zahra sa...

cara mengobati asam lambung dengan madu

منوعات نور NOUR sa...

شركة كشف تسربات بالرياض 
نقل عفش بالمدينة
تنظيف منازل بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
خدمات منزلية بالدمام
شركة نقل عفش بالرياض
عزل خزانات بالرياض

شركة خدمات منزلية sa...

Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and