27.03.2008

AWARD


Jeg har vært superheldig og fått en AWARD av LIVY http://livys-lille-scrappeblog.blogspot.com/ idag!!!


Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site. Jeg skulle veldig gjerne gitt denne til alle på lista mi, men det skal man jo ikke så da ble det disse som ble valgt ut denne gang!!


Alle jeg har på min liste gir meg masse glede og inspirasjon i en travel hverdag!!!Livy er bare så supersøt!! Det er en fryd å være innom hennes blogg!! Hun har de beste scrappemotiver i sine to aldeles nydelige småjenter!! Hennes LOer oser av glede og vakkerhet!

Det er en fryd for øyet å besøke bloggen hennes. Den som ikke blir inspirert av besøk der tror jeg ikke finnes!! Både når det gjelder scrapping og interiør!!!

Den første som får min Award er HegeT!
http://heget.blogspot.com/

Hege lager de lekreste kreasjoner med sine henglar og stenglar kort!! Jammen trår hun til med litt annet innmellom også!!! Hun lyser opp med sitt blide smil og latter ved enhver anleding!!! Stikk innom Heges blogg, du vil ikke angre!!!

Elisabeth er jeg ofte på besøk hos!!
http://elisabeths-kortoglitt.blogspot.com/

Elisabeth kreerer de flotteste kort og altered prosjekter. Jeg er ofte på besøk får å se etter nyheter av kort, album, ja hva det måtte være. Hennes sans for form og farge er fantastisk!! Jammen er dama blitt god på scrapping også!!!! Gleder meg til hver gang bloggen er oppdatert!! vel verd et langt besøk!!

Anita Hagen er neste mann ut!!
http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/

Den dama her er det ikke lenge siden jeg ble "kjent" med, men du verden hvor hun har inspirert meg maaaaange ganger!!! De fleste har vel sett hvordan hun er RÅ RÅ RÅ på fargelegging!! Jeg har vært i den heldige situasjonen at jeg har vært på kurs og sett hun fargelegger. Den tålmodigheten den jenta har,ja den misunner jeg henne!!!!! Jeg bare
dåner............................altså!!!! Jeg ber dere besøke henne snarest!!!

Linda Salte!!!!!!
http://saltescrap.blogspot.com/

Nyyyyyyydddddddelige arbeider!!!!!! Hu har jaggu kastet seg inn i kortverden og tatt den med storm også!!!!!! Jeg sier bare inn og titt!!!! Ikke ofte jeg skriver i bloggen hennes,jeg er nemlig dritdårlig i engelsk og hun blogger engelsk så derfor Linda,lite innlegg fra meg!!

Så av slutter jeg med Stempelgal!!!!

http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Makan til kort skal man leter lenge etter!!! En tur i denne bloggen er et syn for øyet for alle!!! Det som er så bra er at dama har begynt med litt interiør innlegg også, det liker jeg!!!
Det hun ikke finner på å bruke på et kort, ja det finnes ikke!!!! Etter et besøk i denne bloggen ser du at du ikke må kaste noe lengre!!!!!!!!!!!!!

Så håper jeg dere finner masse inspirasjon hos disse damene mine!!! Vi trenger alle påfyll nå mot våren, både på det ene og det andre feltet!!! Lykke til på deres besøk!!

Skulle ønske jeg kunne skrevet inn alle her,siden det ikke går får dere besøke resten også selv!! Klemmer til dere alle kommer i bøtter og spann!!!

5 kommentarer:

HegeT sa...

Næmmen.......Så koselig da....!!!...
Tusen takk for koselige ord, blir helt rørt jeg.

Og gjett om jeg gleder meg til i kveld da.....
Er litt utsultet på sosial omgang med likesinnede......
Også skal du få røpe noen hemmeligheter om hvordan du fargelegger, etter å ha vært på kurs med Anita Hagen......

Du får få en dataklem,så lenge.....så skal du få en ornt`li i kveld...

HegeT

Elisabeth sa...

Heiiiiiiiiiiiiiii;)
ååååå så koselig da;) tusen tusen takk, ja ble helt rørt jeg også. Det varmer utrolig mye med så masse gode ord, tusen takk en gang til;)

og du, jeg tok den kommentaren hi hi, jeg holder nå på å oppdatere bloggen min hi hi
Her er det full rulle om dagene.. Var rett og slett slitsomt å beg på jobb etter påsken hi hi

og du og du så utrolig mye fint du har laget siden sist jeg var innom deg.. du er bare helt utrolig flink altså.. Jeg blir utrolig inspirert av deg jeg også.

Ha en kjempe fin kveld
klem fra Elisabeth

Livy sa...

Ååååå tusen takk for gode ord - du er så snill!!!

Nå har vi kommet hjem fra Oslo, og vi har kost oss masse:-)

Unknown sa...

Hei Aase, og tusen takk for kommentaren du la igjen på bloggen min. :-)

Kommer garantert til å kikke innom din blogg jeg også!

Ha en kjempefin dag!

Synnøve

Anita Hagen sa...

heiiii Aase

Var heeelt sikker på at jeg hadde vært her inne og takket og bukket for awarden og fantastiske superlativer..Men den gang ei...

Uansett, TUUUUUUUUSEN hjertelig Aase, dette var utrolig koselig. Blir helt varm om hjertet av sånne gromord, jeg da. Syns det er så staselig å være til inspirasjon at det i seg selv er en gedigen bonus.

Var utrolig koselig å få hilse skikkelig på deg og bli enda litt bedre kjent. Håper muligheten byr seg snart igjen.

Ha en finfin dag videre!

Klem Anita