01.04.2008

April og våren er her!!


Ja da skriver vi endelig april!! Det er så deilig å snart kunne bare gå ut i sko og mindre påkledning. Jentene maser om joggesko og nå må de vel snart kunne begynne med det!! Vel i barnehagen var de enda kledd i varmedress så vi får vel vente et par dager!! det er bare så deilig at det er litt lysere om kveldene nå. Når jentene la seg istad var det fortsatt lyst!! Ikveld har det bare vært rydding her, imorgen skal det vaskes!! Nå er det snart frustrerte fruer og litt avslapping.


Skal ha inn et nytt, gammelt, skrivebord her i stua så jeg har ryddet plass og kastet ut det gamle! Det skal bli så deilig å få noe litt penere inn. må bare vente på en sterk mann som kan hjelpe aasemannen for det er meget TUNGT!!

Legger ut det siste bidraget til Minnopol!! viktoria strikker for første gang og er meget stolt!! Kan dessverre ikke vise fler arbeider for de er sendt inn hit og dit. Ellers er det litt morsomt med en liten utstilling på biblioteket også, stadig noen innom og kommenter hos meg!!

7 kommentarer:

Monica sa...

Kjempefin LO! Og så flink Viktoria da! :)

Evy-Kristin sa...

He, he - skikkelig søt LO!
Arti å se kor konsentrert ho e om strikkinga :o)

Ha en fin dag!

*klæm*

HegeT sa...

Åhhh, så artig lo....
Er så moro når ungene prøver ut sånne "bestemor-håndarbeider", som ungene mine kaller det.....

Jeg lært alt sånt av min bestemor, og har holdt på med det i alle år.
Går liksom aldri av mote det der....

Håper du blir fornøyd med ressultatet etterhvert....

Ha en fin torsdag.
Klem
HegeT

Livy sa...

Heisann!
Så fin LO du har laget, koselig å dokumentere slike ting!

Deilig nå når våren kommer - her er det nydelig i dag!

Gleder meg til å se skrivebordet ditt! Kanskje det er ditt nye "Best"? Jeg har blitt utfordret til å vise hva som er mitt "best og pest" hjemme hos meg, nå er tiden kommet for å sende den videre-og jeg håper du tar utfordringen på strak arm!

"Reglerna är enkla!
*Länka till bloggen du fått utmaningen ifrån.
*Gör ett inlägg om ditt "Bäst och Pest".
*Skicka sedan utmaningen vidare till fem bloggar
Lycka till!"

Ønsker deg en fin torsdag!
Klem

silje-sin sa...

Så flink jenta di er som kan strikke:) Skulle gjerne vært i vikingsskipet til helga,men det er nok litt for langt å reise dessverre,ihvertfall nå som jeg ammer og måtte hatt med augusta.. Men en gang skal jeg nok komme meg dit! Det må jo være paradis på jord:) Hva slags ting er det du har mest av,på standen din? Lykke til ihvertfall:) klemmer fra silje.

Maya sa...

Så flott LO...herlige farger :-)

Sarah har og lært å strikke og det er stor stas! Hun og mormor har strikkeklubb og gjett om jenta storkoser seg :-))

Ha en fin fin helg.

Elisabeth sa...

heiiiii
ååååå så fin den var da. får virkelig lyst til å scrappe når jeg ser sånne fine som dette.. jeg hadde besøk av en veninne på torsdag, og da fikk jeg laget 6 sider til albumen til konfirmanten.. men ble ikke fornøyd med de så de må bare ligge der en stund og se om jeg kan komme på noe lurt.. huff det er ikke så lenge til den skal være ferdig heller...

Ha en kjempe fin uke;)
god klem