15.07.2008

Til dere som ikke er i feriemodus!!

Dere har kanskje lagt merke til at bloggen min har fått nytt navn....grunnen er at jeg fortiden blogger like mye, om ikke mer, om interiør enn scrapping. Navnet nå sier liksom litt mer om at her får du vite "alt" og ikke bare papirarbeid som først tenkt!! Vi har jo litt ferie og den brukes til kos, shopping og litt prosjekter i huset som alltid ellers. Langt igjen til jeg er der jeg vil, men det hjelper. Vi har jo hatt noen nydelige dager i østfold og jeg fikk selvsagt shoppet litt der også!!ikke så rart når jeg har det shoppeselskapet LIVY jeg møttes for litt skravling og shopping, og det klarte vi bra ja!! Livy finner du her http://livys-lille-scrappeblog.blogspot.com/. Jeg shoppet litt mer dagen etter og jeg da men...

Deilig lunsj med nytt interiørblad!! Kan det bli bedre??

Lekkert fat i metall, for bruk inne og ute, kjøpt på Fryd!!

Lysestaker og stettfat, jeg klarer altså ikke gå forbi, ihvertfall ikke to ganger...når prisen er som på fryd så er det bare gøy!!

Ellers er jo gangen og skohyllene et mareritt synes jeg, skulle tro det var en gang hvor det bor rundt 200 mennesker. Vel, vi er bare 4, og nå fikk plutselig Nikolines gamle hylle fra skrivebordet litt maling og ble skohylle i gangen her!!!

Før og etterbilde av gangen, alt her er midlertidig løsninger fordi inngangspartiet må rives og bygges nyttom et årstid håper jeg....

Så vil jeg takke for alle koselige kommentarer dere legger igjen til meg!!

6 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Kjempe koselig blogg!!
Takk for koselig helsing inne hos meg:)

Orden i skohylla ser eg:) Imponerande:)

Ha en fin sommar vidare!!
Klem

Salte sa...

Spennende å følge med Aase! Kos dere på ferie ;)

Nina`s Rosa verden sa...

Kjempe koselig blogg!!
Takk for koselig hilsen inne hos meg:)

Orden i skohylla ser jeg:) Imponerende:)

Ha en fin sommer videre!!
Klem

Livy sa...

Hællæ!
Nytt navn og greier ja, dette blir bra! Så utrolig fint det ble i gangen! Og du; som du shoppa dagen etter vi var der!!! Tenker Fryd er en ny favoritt!

God helg!
Klem

A home far away sa...

Du har en jättefin blogg med mye intressant läsning!

Ha en fin dag i solen:_

Kram Gunilla i Singapore

mi@ sa...

Så bra det ble med den nye skohylla!
Kan ikke si at jeg lider av ryddemani akkurat.... har vel hatt planer for scrapperommet hele sommeren, men det ser like j* ut der ennå..

Ta deg en tur hit da *lol*