01.08.2008

Fargevalg??


Med blitz

Uten blitz

Egentlig burde jeg oppdatere bloggen med siste interiør og feriebilder, men det må vente litt!! Jeg trenger nemlig råd til stua mi!!! Begynner å male vinduer idag, veggene skal bli lyse også endelig!!! Jeg lurer på hva dere synes om fargen EVA som jeg legger ved bilder av her. Har denne i spisetua, men er litt usikker på hvordan den er til helt hvitt. Har hengt opp en prøvegardin bare for å se. Hadde vært kjekt å slippe male spisestua på nytt også!! Bruker hvite lys og duker i spisestua nå men.....Hva synes dere, blir den for møkkete til rent hvitt???? Kom med kommentarer jenter!!!


Jeg oppdaterer bloggen i løpet av helga(tror jeg) med ferie minner!!! Og bilder av mitt veggskap ferdig pyntet!!

10 kommentarer:

Filippa sa...

I forhold til den hvite gardinen syntes jeg det ser bra ut. Vi har malt med hvit nersiss og har hvite lister og vinduer til dette. Men det er vel smak og behag vil jeg tro, men jeg syntes det ser bra ut.

Sylvi sa...

Eva er flott!

....men det er kanskje for at jeg har den i stua mi selv :-)

Fortsatt god sommer!

silje-sin sa...

Jeg synes fargene passet veldig bra sammen jeg! De brøt fint til hverandre:) Lykke til med malingen, og god helg! klem fra silje.

mi@ sa...

Jeg mener å huske at gjesterommet vårt er malt i Eva(hvis den er litt rødlig), og vi har stor hvit vinduskarm. Bare kom og se :-)

Skal si du får svingt deg!!

I morgen tror jeg jeg får tid til å scrappe også *smile*

mi@ sa...

Ps. jeg har noe til deg i bloggen min ;-)

Fabrikken sa...

Heisann
Jeg syns det gikk godt sammen, bel ikke møkkete som du kalte det i det hele tatt ;)

Og du har en flott blogg, her kommer jeg tilbake :)

Klem fra nr. 5

Sigrun sa...

Eva blir flott på veggen!
Digger det hvitt! Kanskje jeg må svinge litt på malekosten også? Lykke til!
Hatt en fin ferie?
Har igjen 1 uke jeg....uten minstejenta....og det skal bli godt! Kanskje jeg får gjort litt i heimen og!!!! Sees og Klem

Sigrun sa...

Takk for det Aase. jeg må lage litt kort selv. har hatt masse besøk noen dager nå så nå skal jeg endelig få satt meg ned med min hobby! Vi snakkes. Klem :)

Anonym sa...

Syns det var lekkert! Her ble både kjøkken og stue malt i løpet av det døgnet mannen og sønnen var på Iron Maiden-konsert - hver sin kos :)

A home far away sa...

Spännande att få se väggskåpet nu i helgen.

Trevlig vecka
//Gunilla i Singapore