15.09.2008

AWARD i flertall til meg!!!!JUHU!!!!

Jeg er superheldig som har så masse gode bloggvenner!!! Noen helt nye, noen litt eldre!! Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på deres besøk!!! Jeg bare gleder meg til hver dag jeg har tid å besøke dere!!!
Dere vet jo at huset mitt er et evig kaos fortiden, pga malingen!! Jeg mangler overskudd og tid til det jeg helst vil, nemlig bare kose meg med familien, scrappe og blogge!! Snart skal jeg, midt oppi det hele til Paris!!!! Tenk det dere en haug(30 el noe) gale damer fra Norge skal til Paris å scrappe!!!!! Jeg gleder meg som en unge til julaften altså!!!! 9 oktober reiser vi!!!JUHUJUHU!!!!

Nå skal jo disse awardene gis videre til andre fantastiske bloggere som dere vet!! Siden jeg er så ufattelig treg med å lage nytt innlegg så har jo alle fått disse mer enn en gang!! Jeg gir de derfor videre til dere alle sammen jeg!!! Jeg setter utrolig pris på alle bloggerne jeg besøker og det er jo så gøy med masse nye bloggere også!!! Ta awardene videre alle sammen jenter, dere har fortjent de!!!!


Den øverste her har jeg fått fra Silje med bloggen http://silje-sin.blogspot.com/

De to neste er fra kari med bloggen http://bestemor-bestemorsdrommeverden.blogspot.com/

4 kommentarer:

Unknown sa...

Fatet var kjempelekkert, og tenk så deilig det blir når dokke er ferdig med oppussinga:) Ser ut som det kjem til å bli kjempefint...
Ynskjer deg ein flott mandagskveld!!

Lykkehuset sa...

Gratulerer med alle Awardene, og takk for at du ble med på konkurransen! Trekker vinneren om 2. timer! Følg med:)

Klaffen sa...

Hei vennnen. Ikke rart du får adwards da, du er helt fantastisk akkurat som navnet på bloggen din!Håper maleren er snill med deg, og gir litt ekstra nå, så du blir ferdig. Ingenting er verre enn å leve under oppussing. ha en fin fin dag, sola titter også frem :-)

hvitstil.com/Christine sa...

Hei hei snille jente

Tusen takk for tilbudet, og du skal slettes ikke se bort fra at jeg kommer fresende ut til Lier. Jeg tar kontakt. Stor klem fra Christine