01.10.2008

Feiring over for denne gang!!

Da er bursdagsfeiring over for denne gang i aaseheimen!! Vi har feiret Nikoline i sammen med familien. Hun fikk eget digitalkamera, så etterhvert vil hun nok vise dere noen bilder hun også!! Sykkel var også på ønskelista og den falt godt i smak ja!! Knallfin er den!!
Denne herlige kaken er laget av sjokolade og marshmallows!! Oppskriften har jeg funnet via bloggen http://silje-sin.blogspot.com/Selskapet ble i den ikke ferdige stua, men med god hjelp av min fantastiske venninne Mona(med bloggen http://monaslykkebo.blogspot.com/) fikk vi skuret og gnukket på en gustaviansk spisestue så den skinte i solen!! Da gjenstår bare arbeidet med å trekke om stolene. Skal ut å kjøpe stoff til uken tenker jeg!!
Mona i full sving med skrubben, dere hadde besvimt hvis der så hvor "slemme" vi var mot disse stolene, men de var stygge altså!!
Tusen hjertelig takk for all hjelp Mona!! Du er helt suveren altså!!


Godgutten til tante stiller velvillig opp på alle bilder!! Jonas er min søsters minste gutt og helt til å spise opp!!Viktoria er ei sjarmerende jente som må gjøre seg litt til på alle bilder!!

Ønsker dere alle noen flotte høstdager og takker samtidig for alle superkoselige kommentarer!!


5 kommentarer:

Livy sa...

Som dere må ha kost dere!!! Så herlige bilder av ungene! Og du den kaka ser fantastisk ut! Jeg har lagret oppskriften jeg også, så den står på tapeten neste gang jeg skal bake:-)

Så flinke dere er som ordner med stolene - de kommer til å bli kjempefine når de blir ferdige!

Ønsker deg en super dag!
Klem fra Livy

Tonje sa...

Wow, det var litt av en kaka, kjenner formelig kaloriene renner på her bare ved å se på den! Nydelige bilder av nydelige små og store!!

Klaffen sa...

hi hi på deg naboen min:-) klart jeg hjelper til, og er bare SÅ glad for at det gikk bra! Nikko er jo også så søt da, og til å spise opp. BE må nok passe ekstra godt på henne her .-) glad i deg

Anne-Britt sa...

Oi Oi, den kaken så virkelig god ut. Fikk helt vann i munnen;) Ser ut som det ble en fin feiring. Gratulerer med overstått til Nikoline. Flotte gaver hun har fått og fine bilder. Takk for hilsen i bloggen min;)

silje-sin sa...

Hei, og gratulerer på etterskudd til bursdagsjenta:) Så ut som dere hadde en fin feiring, også så flotte gaver hun fikk da:) klem fra silje.